ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen7

HSC’21 te sterk voor UDI’19 (3-0)

UDI-1

Na het gelijke spel tegen Gemert en de winst tegen DEM (en het goede spel in de eerste helft tegen OFC in de KNVB-beker) reisde UDI’19 vol vertrouwen naar Haaksbergen, waar nummer twee HSC’21 simpelweg een maatje te groot was voor de Udenaren.

(Bron: Kliknieuws Foto's UDI'19/CSU)

Een uur lang kwam UDI er niet aan te pas op het fraaie sportpark Groot Scholtenhagen. Mo Iallouchen maakte al snel 1-0 en had was mede aan doelman Ralph Vos te danken dat de schade niet al voor de rust groter was. Yannik de Vries en Michael Wensing vonden Vos op hun weg.

In het laatste kwartier slaagde UDI er een eindelijk een paar keer in om in de vijandelijke zestien te komen, maar behoudens een grote kans (net naast), kon de ploeg van trainer Lodewijk de Kruif geen vuist maken. In blessuretijd scoorde HSC’21 zelfs nog twee keer via Wessel Witbreuk (twee keer met het hoofd).

Door de 3-0 nederlaag zakt UDI’19 naar de voorlaatste plaats, al blijven de verschillen nog klein.