ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Huldiging UDI-jubilarissen op zaterdag 26 november

Algemeen

UDI’19/CSU heeft een mooie traditie om leden, die 25, 40, 50, 60 of 70 jaar onafgebroken lid zijn van de vereniging in het zonnetje te zetten. Vanwege Corona hebben de jubilarissenavonden in 2020 en 2021 geen doorgang kunnen vinden. Dit jaar maakt de vereniging dat goed en wel op twee momenten. Op zaterdagavond 3 september a.s. werd de eerste groep jubilarissen gehuldigd en op zaterdag 26 november is het tijd voor de tweede groep. 

We eren die avond de volgende personen:

25 jaar:  Martin van den Berg, Stefan van Hoeij, Casper Linders, Huub Mulders, Hans Wouters, Bart van Geelkerken, Kjeld Henselmans, Coen Kunz, Matthijn Kunz, Dick Smits, Guy Somers, Ad Stuiver, Joep Alders, Xander van de Camp, Kim Claassen, Leon Deijnen, Kevin van Dijk, Hans van Geelkerken, Jos van Geelkerken, Lars van Geelkerken, Edwin van der Linden en Steven Vogels
40 jaar: Ria Ceelen-Dekkers en Frank Vogels
50 jaar: Gerrit van Geelkerken en Joost van Oort

 

U bent van harte welkom om de jubilarissen persoonlijk te komen feliciteren met hun jubileum. De huldiging zal plaatsvinden in het clubhuis van UDI’19/CSU aan de Parklaan 4 en vangt aan om 20.00 uur.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.