ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

In Memoriam: Paul Rüpp

Algemeen

Afgelopen zondag overleed, in het bijzijn van zijn gezin, onze oud-voorzitter Paul Rüpp. Hoewel iedereen wist dat zijn ziekte niet meer te genezen was, sloeg het bericht van zijn overlijden in als een bom binnen de Udense gemeenschap, maar zeker binnen UDI’19/CSU. Paul heeft onze vereniging van 2009 tot 2017 als voorzitter op een voortreffelijke wijze geleid. In die periode heeft UDI’19 dankbaar geprofiteerd van Paul ’s vele kwaliteiten. Hij was een bestuurder pur sang, beschikte over een uitgebreid netwerk, kon zich uitstekend verwoorden, maar was vooral een aimabel man. In alle geledingen van onze club werd hij gewaardeerd. Wat velen niet weten is dat Paul in zijn jeugd zelf ook gevoetbald heeft bij UDI’19. Hij was een echte spits en maakte begin jaren 80 zelfs enkele keren zijn opwachting in het eerste elftal.

Helaas maakte een vreselijke ziekte veel te vroeg een einde aan zijn leven. De gemeente Maashorst had graag nog een aantal jaren willen genieten van haar geliefde burgervader.

UDI’19/CSU is dankbaar voor alles wat Paul voor de vereniging heeft weten te bereiken en spreekt haar medeleven uit naar zijn vrouw Bonnie en hun kinderen.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.