ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

JO12-3: Het nieuwe Team van het Kwartaal!

Jeugd

Gelukkig konden we weer een Team van het Kwartaal verrassen. Aan het einde van de training hebben Arjan en Marie-Louise de spelers van de JO12-3 uitgelegd waarom juist zij de gelukkigen waren. Een positief initiatief van de commissie sportiviteit en respect!

JO12-3: Het nieuwe Team van het Kwartaal!

Commissielid Arjan, vertelde kort de jongens en meisjes, wie ze waren en wat de commissie binnen de vereniging doet en waarom zij het team zijn die deze opsteker krijgt. Blij, verrast en nieuwsgierig luisterden ze naar de complimenten!
Wij van Sportiviteit en Respect vinden dat zij een positieve uitstraling geven zoals we dit graag zien bij UDI’19!

"Dit gezellige en zeer gemengde team met trainer Bas Hendriks speelt vanaf dit seizoen in deze samenstelling. Verschillend van niveau maar een (h)echt team. Iedereen komt graag trainen. Alle spelers willen winnen, maar alleen op een sportieve manier en zonder overtredingen. Het winnen is natuurlijk niet het belangrijkste en lukt ook niet elke wedstrijd."

De kinderen hebben vol trots een mooie medaille ontvangen en krijgen een VIP wedstrijd van UDI-1. Op 22 januari worden ze in het zonnetje gezet! Er is dan een foto moment met de spelers van UDI-1!

Van harte gefeliciteerd JO 12-3 met deze mooie titel en heel veel plezier! 

 


 

 

Over Team van het Kwartaal

De Commissie Sportiviteit & Respect zet elk kwartaal een team in de spotlight. Hiermee willen we positief gedrag binnen de vereniging belonen. Bij deze huldiging wordt het team onder andere uitgenodigd voor een VIP-wedstrijd van het eerste elftal UDI’19. En nog een paar leuke verrassingen, die we nog even geheimhouden!

Wat is positief gedrag?

Een team kan opvallen door allerlei vormen van sportief en respectvol gedrag. Hierbij kan je denken aan gezelligheid rondom de wedstrijden of trainingen, betrokkenheid van de ouders of sportief gedrag richting de tegenstander. Maar ook het opruimen van de gebruikte materialen tijdens de trainingen of het netjes achterlaten van de kleedkamer.  Dus allerlei manieren om positief op te vallen.

Hoe maak je kans?

Alle jeugdteams t/m JO13 maken kans om ‘Team van het kwartaal’ te worden. Wij, als Commissie Sportiviteit & Respect, zijn vaak te vinden op het sportpark. Maar we kunnen niet alles zien. Daarom kan je ons ook tippen. Schrijf in een korte motivatie waarom het team kans maakt om ‘Team van het kwartaal’ te worden. Stuur deze motivatie naar: sportiviteitenrespect@udi19.nl.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.