ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

JO7 Italië en JO7 Brazilië winnen de toernooien van Volkel en Rosmalen

- Jeugd

Afgelopen weekend zijn de jongste voetballers van UDI op toernooi geweest. De JO7 Italië ging naar een toernooi in Volkel, en won dit toernooi. Ook de JO7 Brazilië ging op toernooi. Het toernooi bij OJC Rosmalen werd ook gewonnen. Lees hieronder de verslagen van beide teams.

JO7 Italië en JO7 Brazilië winnen de toernooien van Volkel en Rosmalen

JO7 Brazilië winnaar toernooi bij OJC Rosmalen

Op 3 juni jl. heeft een combinatie van worldcup team Oranje en Groen deelgenomen aan het jeugdtoernooi bij OJC Rosmalen. Met de goede vooruitzichten qua weer en het sterke team waarmee ze op pad gingen hadden ze al vroeg wat bravoure. Op naar Rosmalen!!

In de 1ste poulewedstrijd speelden team UDI Brazilië eigenlijk tegen QUICK 1888, helaas was QUICK niet op tijd vanuit huis vertrokken en is deze wedstrijd helaas niet gespeeld. Wel een eenvoudige 3-0 winst!!

De 2e poulewedstrijd speelden ze tegen OJC J07-6. Ze hadden er super veel zin in, de ene nog een beetje nerveus, maar de ene naar de andere bal vloog erin, resultaat 11-2 gewonnen!!

De 3e poulewedstrijd speelden ze tegen OJC J07, ook hier lieten ze met prachtig voetbal en geweldige goals zien om voor het hoogst haalbare te gaan. Ook deze wedstrijd werd met ruime cijfers gewonnen, resultaat 7-1 winst!!  

De 4e poulewedstijd speelden ze wederom tegen een team van OJC namelijk de J03. De zon stond hoog aan de hemel, het vertrouwen van die gastjes steeg met de minuut, resultaat 5-1 gewonnen!!

Voor de 5e poulewedstrijd riepen ze al tegen elkaar dat ze dit toernooi wel ff gingen winnen, aan zelfvertrouwen geen gebrek, mede natuurlijk ook omdat ze ook wel gezien hadden een erg sterk team te hebben in vergelijking met de tegenstanders in poule A. De wedstrijd tegen Groen Wit J07-2 verliep anders. De tegenstander had een speler in de goal staan die beter was dan Edwin van de Sar in zijn goeie tijd, door 3 geweldige reddingen met zijn handen te verrichten. Vaders en moeders van UDI werden wat nerveus, gelukkig lieten onze jongens de benen spreken en werd er alsnog gescoord, resultaat 1-0 gewonnen!! OP NAAR DE FINALE!!

En nu was het dan zover, de grote finale bij de J07 in poule A tussen UDI-Brazilië en OJC J07 8/10 was een feit. Voor de wedstrijd werden ze door de coach nog ingeluisterd dat ze door goed voetbal, prachtige acties en prachtige goals zich in de finale hadden gespeeld. Nu lag er nog één taak om zichzelf (en vaders en moeders) te belonen met winst. Bij winst zou het een prachtige dag zijn met geweldig mooi weer, bij verlies was er waarschijnlijk minder zon en hier en daar wat onweer. Het liep in het begin van de wedstrijd een beetje anders dan ze gewend waren, misschien toch een beetje gespannen voor een heuse finalewedstrijd, en een beetje pech kwamen ze al vrij snel op 0-1 achter. Een aantal minuten later hadden ze zich herpakt en de wedstrijd weer in handen genomen. Het was wachten op de aansluit treffer en die viel al snel. Daarna was er geen houden meer aan en wisten ze bij OJC niet wat er gebeurde, goed voetbal, hard werken en wederom goede acties en dito goals leverde een geweldige uitslag op van 5-1 voor UDI Brazilië!!! Ze waren door het dolle heen, super blij en trots om dit toernooi als winnaar af te sluiten.

Wes, Jimi, Abel, Bram, Shakir en Luuk van harte gefeliciteerd met jullie geweldige prestatie.

Op naar de PSV TalentenCup 2023 / UDI’19 op zondag 2 juli!!

JO7 Italië en JO7 Brazilië winnen de toernooien van Volkel en Rosmalen

UDI’19 JO7 Italië winnaar toernooi in Volkel

Zaterdag 2 juni mocht JO7 team Italië een toernooi spelen in Volkel. Het was schitterend weer met een heerlijk zonnetje. De jongens hadden er zin in, dus alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooie ochtend van te maken. De tegenstanders van vanochtend waren: UDI’19 team Nederland, Volkel JO7-1, Volkel JO7-2 en FC de Rakt JO7-3

De eerste wedstrijd speelden de jongens tegens Volkel JO7-1. De wedstijd ging lang gelijk op, gelukkig trokken we aan het langste eind en wonnen we met 3-2.  De tweede wedstrijd speelden de jongens tegen FC de Rakt JO7-3. Na een wat lastig begin wonnen de jongens uiteindelijk overtuigend met 5-2. De eerste twee wedstrijden gewonnen dus de jongens hadden al snel in de gaten dat ze misschien het toernooi wel konden winnen en waren zeer gemotiveerd om de laatste twee wedstrijden ook winnend af te sluiten.

De derde wedstrijd speelden we tegen onze clubgenootjes UDI’19 JO7 Nederland. Deze werd overtuigend gewonnen met maar liefst 7-1. Door deze uitslag was het even afwachten wat Volkel JO7-1 tegen Volkel JO7-2 zou worden. Als Volkel JO7-1 zou winnen zouden de jongens het toernooi al gewonnen hebben voordat ze de laatste wedstrijd moesten spelen. Hier was het ook lang spannend, maar uiteindelijk won Volkel JO7-2 maar net met 4-3. Dat betekende dat de laatste wedstrijd tegens Volkel JO7-2 beslissend zou zijn over wie het toernooi ging winnen. De jongens pepten elkaar nog even op voordat deze wedstrijd begon zoals de profs dat ook doen in een huddle. De jongens kwamen al snel met 3-0 voor, het leek een eenvoudige wedstrijd te worden maar in tijd van twee minuten stond het alweer 3-3. De jongens toonde veerkracht en maakte ook snel weer 4-3. Daarna liepen ze redelijk gemakkelijk uit naar 6-3. Daarna werd er afgefloten en hadden de jongens het toernooi gewonnen.

Het was mooi om te zien hoe de jongens uit de verschillende World Cup teams samenspeelden en ook voor elkaar wilden werken, en dat zonder wissels. Een heel groot compliment voor de jongens, ze hebben flink hun best gedaan en dik verdient het toernooi gewonnen.

Gefeliciteerd Dex van Vloten, Daan Gabriëls, Lars Meijers, Cis Oosterbaan en Siem Asselman.

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.