ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen8

Jubilarissenavond als vanouds gezellig

Algemeen

Op zaterdagavond 26 november vond in het UDI-clubhuis aan de Parklaan voor de tweede maal dit jaar een huldiging van een groep jubilarissen plaats.  Door de Corona-perikelen werden de jubilarissen van 2020-2021 en 2022 dit jaar in twee groepen gehuldigd. De vereniging UDI is trots op haar jubilarissen en vindt het vanzelfsprekend dat aandacht besteed wordt aan deze trouwe leden. Veel mensen blijven zolang lid van UDI’19, omdat ze bij onze vereniging een warm familiegevoel ervaren, men voelt er zich vaak thuis. De verhalen rondom de jubilarissen kunt u de komende weken op onze site verwachten. Na afloop van het officiële gedeelte, waarin voorzitter Wim Scheen alle 26 jubilarissen afzonderlijk toesprak, volgde een erg gezellige nazit. Er werden vele herinneringen opgehaald bij het zien van de fotocollage rondom de jubilarissen op de schermen in het clubhuis. De jubileumcommissie kan met een tevreden gevoel terugkijken op een geslaagde avond.

50 jaar

Gerrit van Geelkerken - 50 jaar

Gerrit heeft zelf jarenlang gevoetbald bij onze vereniging, maar zijn verdiensten liggen vooral bij de opleiding van onze jeugdspelers, waarvan er velen in ons eerste elftal terecht kwamen. Jarenlang was Gerrit actief als jeugdtrainer, leider, groepsleider, grensrechter en tegenwoordig nog als trainer van de 30+ dames. Samen met zijn vrouw Marianne stond hij in de jaren 80 aan de wieg van het meisjesvoetbal binnen UDI’19. Mooie herinneringen heeft Gerrit aan de tijden dat hij samen met Jed Suitela, Mart Beekmans en zijn zoon Bart teams trainde en begeleidde en daarmee de successen aaneenreeg. De kampioenschappen en bekerwinsten met de D1 sprongen daar bovenuit. Gerrit heeft zich tientallen jaren ingespannen voor onze jeugd, bijna dagelijks was hij op het sportpark te vinden. Daarvoor ontving hij al eens een onderscheiding in de vorm van de “de vertinde knoeris”. Gerrit voelt zich, net zoals bijna de hele familie van Geelkerken, thuis bij onze vereniging. UDI’19/CSU is Gerrit veel dank verschuldigd voor al zijn inspanningen voor onze jeugd. Zijn betrokkenheid, inzet en clubliefde zijn een voorbeeld voor andere vrijwilligers.  


Joost van Oort - 50 jaar

Natuurlijk heeft Joost zelf heel wat jaartjes (45 jaar) gevoetbald bij UDI’19, maar wat hij daarnaast allemaal voor onze club gedaan heeft is bijna te veel om op te noemen. Een kleine greep: jeugdtrainer, jeugdleider, trainer dames, lid activiteitencommissie jeugd, lid jeugdbestuur, leider NKS sportkampen, veilingmeester tijdens de Kerstveiling, lid algemeen bestuur, scheidsrechter (nu nog steeds), omroeper bij thuiswedstrijden 1e team, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Een hoogtepunt in zijn voetbalcarrière vormt zonder twijfel zijn debuut op 34 jarige leeftijd in UDI 1 (al was het maar twintig minuten). Het betrof een ludieke actie tijdens een vriendschappelijke wedstrijd, maar met Joost in de verdediging wist het team de tegenstander van scoren af te houden. Joost is al zijn leven lang AJAX-supporter en bezoekt met zijn vrienden vele wedstrijden van dat team. Hij is een echt gezelligheidsmens en geniet dan ook volop van het leven. Joost heeft bij zijn clubje UDI’19 vele vriendschappen opgebouwd en met fijne mensen samengewerkt. De vereniging hoopt dat het met dit gouden jubileum niet ophoudt bij UDI’19, maar dat is bijna ondenkbaar. Wellicht kan er in de toekomst aan de lange lijst van verdiensten nog iets worden toegevoegd.


40 jaar

Ria Ceelen - 40 jaar

Eens werd Ria door toenmalig voorzitter Paul Rüpp de voetbalmama van UDI genoemd. Dit maakte Ria erg trots, maar er is zoveel meer waar Ria trots op is: zelf diverse malen kampioen geworden als speelster, kampioenschappen als trainster met haar meidenteams, trots dat ze in 2010 de Pineut heeft ontvangen, trots op de foto in onze kantine waar ze op te zien is en erg trots op het feit dat ze samen met Mark van de Burgt het vrouwen 35+ team heeft opgericht. Ria is, zoals ze zelf zegt eigenlijk trots op alles wat ze voor UDI’19 heeft mogen doen. Ria is een echte duizendpoot, zo was ze ook als keukenhoofd betrokken bij diverse weekendkampen, hielp ze bij de voetbalschool, maakt ze tegenwoordig ook deel uit van de jubileumwerkgroep en voetbalt ze nog mee met de dames 30+. UDI voelt voor Ria als een warme deken, zoals ze zelf zegt. Al 40 jaar is zij niet meer weg te denken bij onze vereniging. Zij is daar trots op, maar UDI is nog veel trotser op mensen zoals Ria, mensen die een voorbeeld zijn voor de overige leden.   


Frank Vogels - 40 jaar

Frank begon, samen met zijn broer Joan, eind jaren 60 als pupil bij onze vereniging. Na een aantal wedstrijden had ie ’t wel gezien om op 20 jarige leeftijd terug te keren bij UDI’19. Gelijk werd met het seniorenteam, waarin hij terecht kwam, het kampioenschap binnen gehaald. Na enkele mooie voetbaljaren sloeg het blessureleed toe en richtte Frank zich meer op het leiderschap van zijn team, samen met Rini Hendriks. Frank genoot van de teamsfeer en vooral van de gezellige 3e helften. Toen zoon Steven, trouwens ook jubilaris, ging voetballen werd Frank trainer en leider van het team van zijn zoon. Hopelijk mag UDI Frank over 10 jaar weer in ’t zonnetje zetten, dan voor zijn gouden jubileum. 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.