ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Kunstgrasveld 1 is gerenoveerd

Algemeen

In opdracht van de gemeente Maashorst is het kunstgras van veld 1 in de zomervakantie gerenoveerd. Het veld was verouderd en zou afgekeurd worden, waardoor het spelen van competitiewedstrijden niet meer mogelijk zou zijn geweest.

De oude kunstgrasmat is opgenomen en afgevoerd naar een erkende verwerker. Daarna is er begonnen met herstelwerkzaamheden van de verharding en hekwerken. De grondlaag onder de kunstgrasmat is vernieuwd, waarna de nieuwe kunstgrasmat is aangebracht.

De inkoop is gelijktijdig met het hoofdveld van FC Uden vanuit de gemeente Maashorst middels een aanbesteding verzorgt door adviesbureau R.I.E.T. De uitvoering is gerealiseerd door CSC, welke een nieuwe toplaag hebben aangebracht met een zogenoemde gecombineerde infill van kurk met granulaat gewonnen uit het restant van maïskolven.

Hiermee wordt voldaan aan de toekomstige vraag naar duurzame producten en infill zonder belasting van het milieu. Het veld is volgens de actuele eisen goedgekeurd door onafhankelijk keuringsinstituut KIWA, dus speelklaar!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.