ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Niels van Casteren volgende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van UDI'19

UDI-1

Vandaag heeft het bestuur bekend gemaakt dat UDI’19/CSU in Niels van Casteren (43) haar nieuwe hoofdtrainer voor de komende 3 jaar heeft gevonden. UDI’19 CSU en Niels van Casteren gaan vanaf het nieuwe seizoen 2023/2024 een driejarige verbintenis aan.

Van Casteren woont in Herpen samen met zijn partner Priscilla en zijn twee dochters Keet en Teddie. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als docent Lichamelijk Opvoeding op het Hooghuis, locatie TBL in Oss.

Als voetbaltrainer kent hij een uitstekende staat van dienst. Hij werkte als jeugdtrainer bij verschillende BVO’s. In 2005 is hij twee seizoenen werkzaam geweest bij TOP Oss, daarna twee seizoenen bij PSV en hij werkte maar liefst 7 seizoenen als jeugdtrainer bij Vitesse.

In het seizoen 2011-2012 is Niels van Casteren zijn rol als jeugdtrainer bij Vitesse gaan combineren met trainer/coach van DESO 1. Bij DESO werkte van Casteren vijf jaar. In deze succesvolle periode promoveerde van Casteren met DESO van de 3e klasse naar de Hoofdklasse. Vanaf het seizoen 2016-2017 is van Casteren werkzaam bij Blauw Geel’38/JUMBO. Hier werkte hij maar liefst 7 jaar waarbij onder zijn leiding de districtbeker werd gewonnen en via het kampioenschap in de Hoofdklasse promotie naar de 3e divisie werd behaald.

Niels van Casteren: “Ik vind het eervol dat ik na een grote, gereputeerde club als Blauw Geel’38/JUMBO, waar ik 7 fantastische jaren heb mogen werken, nu bij een andere geweldige club onze gezamenlijke ambities mag gaan waarmaken. Uiteraard maak ik het seizoen bij Blauw Geel’38/JUMBO met volle overtuiging af, maar daarna maak ik me op voor deze zeer enerverende nieuwe uitdaging!”

Wij wensen Niels een fijne en succesvolle tijd toe bij UDI'19/CSU.

Niels van Casteren volgende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van UDI'19
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.