ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Nieuwe bestuursleden & huldiging Ereleden en Lid van Verdienste tijdens de Algemene Ledenvergadering

Algemeen

Op maandagavond 12 december hield UDI'19/CSU zijn jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Zo’n 60 leden hadden de kou getrotseerd om naar het clubhuis te komen, om het verhaal van het bestuur aan te horen en zijn/haar stem uit te brengen op de agendapunten. In deze bijzonder korte ALV stemden de aanwezige leden in om het financiële agendapunten uit te stellen naar een extra ALV op 29 december. Dit vanwege het aftreden penningmeester en in de lappenmand zijnde administratieve medewerkers.

Nieuwe bestuursleden

Voorzitter Wim Scheen bedankte aftredende bestuursleden Ben Vogels en Harold van Zutphen
voor de inzet afgelopen 9 jaar in het Algemeen Bestuur. De drie voorgedragen nieuwe bestuursleden werden met meerderheid van de stemmen gekozen. Tiny van Hek zal de bestuursfunctie Vrijwilligerszaken op zich nemen. William van der Steen wordt bestuurslid Voetbalzaken en Joost van Oort zal de rol van Secretaris van de vereniging op zich nemen. Momenteel is de vereniging nog opzoek naar een nieuwe penningmeester.

Nieuwe bestuursleden & huldiging Ereleden en Lid van Verdienste tijdens de Algemene Ledenvergadering

Lees ook

Nieuwe Ereleden & Lid van Verdienste

Tijdens de ALV zijn drie UDI-leden in het zonnetje gezet. Met toestemming van de aanwezige leden zijn Jos van Duijnhoven en Frans Mikkers gehuldigd als Erelid. Ad Stuiver werd gehuldigd als Lid van Verdienste.

Jos en Ad ontvingen in bijzijn van familie en vrienden de oorkonde en speld uit handen van voorzitter Wim Scheen. Frans is nog herstellende van een operatie en niet aanwezig in het clubhuis. Om dit feestelijke nieuws te delen, werd hij thuis verrast. Tijdens een live videoverbinding werd Frans door de voorzitter toegesproken en ontving hij thuis de bijpassende oorkonde. Hieronder leest u de motivatie:

Erelid: Jos van Duijnhoven

Ik geeft het je te doen, bijna 50 jaar lang de contributie-administratie bijhouden van een grote vereniging, zoals de onze. Gelukkig heeft UDI’19 zo iemand in huis en wel in de persoon van Jos van Duijnhoven. Vanuit zijn werk op het belastingkantoor in Oss was Jos altijd al bezig met geldzaken en daarom was het een kleine stap voor hem om onze vereniging op dat gebied behulpzaam te zijn. In eerste instantie gebeurde dat vaak handmatig op zijn kantoortje thuis, maar later nam de computer steeds meer werk voor Jos over. Onze penningmeesters in al die jaren waren altijd enorm blij met de hulp van Jos. Het was voor Jos echt vrijwilligerswerk, hij heeft voor zijn werk nooit een vergoeding gevraagd. In 2000 werd Jos voor al dit boekhoudkundig werk benoemd tot Lid van Verdienste en een jaar of 10 later heeft Jos daarvoor ook een KNVB-onderscheiding ontvangen. Het bestuur van UDI’19 heeft echter gemeend het hier niet bij te laten en wil graag haar dankbaarheid tonen door Jos van Duijnhoven voor te dragen als Erelid van de vereniging.

Nieuwe bestuursleden & huldiging Ereleden en Lid van Verdienste tijdens de Algemene Ledenvergadering

Erelid: Frans Mikkers

Toen Frans 47 jaar geleden lid werd van onze vereniging was hij een volslagen leek op voetbalgebied. Via scholing werd zijn belangstelling voor de sport steeds groter. Naast jeugdleider en kampmedewerker kreeg Frans al snel een plek in het jeugdbestuur. Daar nam hij na verloop van tijd de zorg voor het jeugdbudget op zich. Enkele jaren later werd Frans gevraagd medewerker administratie van onze vereniging te worden, dit ter ontlasting van de penningmeester. Dit werk, dat Frans op weekbasis zo’n 25 uur kost, doet Frans al een flink aantal jaren en dat tot grote tevredenheid van de penningmeesters uit die periode. Natuurlijk waren er in al die jaren hoogte- en dieptepunten, maar Frans bleef zijn clubliefde tonen. Een oud-penningmeester durft zelfs te stellen dat Frans essentieel is geweest bij het op orde houden van de financiën van UDI’19. Natuurlijk heeft Frans in het verleden voor zijn werkzaamheden al waarderingen ontvangen. Zo werd hij in 1981 benoemd tot Pineut en in 2007 tot Lid van Verdienste.

Het bestuur vindt het echter gepast om hem vanavond op deze ledenvergadering voor te dragen tot Erelid van onze vereniging

Lid van Verdienste: Ad Stuiver

Ad is onlangs gehuldigd voor zijn 25-jarig jubileum bij onze vereniging. Hij is een echte duizendpoot en maakt zich op velerlei gebied verdienstelijk voor UDI’19. Een kleine greep uit zijn vrijwilligerswerk:

  • scheidsrechter en begeleider scheidsrechters
  • EHBO’er
  • keeperstrainer
  • hoofd steward
  • tijdens Corona heeft Ad mede zorg gedragen om het jeugdvoetbal zoveel mogelijk door te laten gaan
  • klusjesman, vooral op elektrogebied
  • medewerker voetbalkampen van KNVB en Nike
  • En zo kan ik nog wel even doorgaan.

UDI’19 is ontzettend blij met mensen zoals Ad, mensen waarop je te allen tijde een beroep kunt doen. Ad is een voorbeeld voor veel andere leden.

Als dank voor zijn grote inzet heeft het bestuur van UDI’19 besloten Ad Stuiver voor te dragen als Lid van Verdienste.

 

Foto's van de ALV:

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.