ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Bijzonder programma Open dag UDI’19/CSU op 3 september met gratis entrée!

- Algemeen

Een kijkje in de keuken van UDI’19 met speciale en gezonde uitschieters. De gehele dag is er een gratis proeverij van fruit voor alle bezoekers en een open Panna demonstratie olv de baltovenaar Joshua. Burgemeester Paul Rüpp en Voorzitter Wim Scheen openen de UDI-DAG om 11.00 uur op een sportieve manier.

Panna is een echt voetbalfeest om naar te kijken en om aktief aan deel te nemen. Van 11.00 uur tot 13.00 kan iedereen deelnemen of gewoon een kijkje nemen. Sowieso is er het de gehele dag een voetbalfestijn met tal van jeugdwedstrijden. Ook zijn er voor de jeugd diverse luchtkussens die het sportfeest complete maken.

Deze Open dag is gesponsored door de Supportersclub van UDI’19 (SCU) en dat maakt gratis entrée mogelijk. Deze UDI-dag kent ook de belichting van een aantal andere sporten en verenigingen zoals de Tafeltennisvereniging Maashorst (TTV Maashorst) die een demonstratie geeft en waar elke bezoeker een ‘balletje kan slaan’.  Er is een kidsinstuif voor 5 en 6-jarigen, ook zijn er extra spelen voor de allerjongsten. Ook voor de volwassenen is er veel te zien, o.a. kruidendeskundige en natuurgids Jules Faber geeft een rondleiding rondom het UDI-sportpark en legt uit wat er zoal op plantengebied te zien is. Je kunt je op 3 september om 11.00 uur voor deze korte rondleiding bij hem aanmelden. ‘s Avonds vindt de Jubilarissenavond plaats in de kantine en terras van UDI’19, hetgeen een mooie afsluiting is van de UDI-dag.

Een Open Dag met veel diversiteit en gezelligheid. Gratis entrée dankzij sponsoring van SCU.

Gewoon ‘Doen en Beleven’: iedereen is welkom!

Pak je fiets en kom ook op zaterdag 3 september naar Parklaan 4 in Uden en kijk mee in de keuken van UDI’19.

Bijzonder programma Open dag UDI’19/CSU op 3 september met gratis entrée!
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.