ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Presentatiegids seizoen 2022-2023 en UDI-pasjes

- Algemeen

Elk jaar brengt UDI'19 aan het begin van elk seizoen een presentatiegids uit met aandacht voor de vereniging en de eerste selectie. Dit jaar is het kennismaken met de bestuursleden en diverse commissies. Natuurlijk komen de nieuwe spelers van UDI-1 ook aanbod, net als de nieuwe trainer van Vrouwen 1.

De gids wordt deze week verspreid onder alle leden, maar ook onder sponsoren, collega-verenigingen, lokale overheden en andere geïnteresseerden.

Toegangskaarten

De lidmaatschapskaarten en de pasjes voor de sponsoren/BC-leden worden samen met de presentatiegids bezorgd. Vanaf de wedstrijd tegen BlauwGeel/38 (zondag 4 september) zal de toegang worden gecontroleerd dmv de nieuwe pasjes.

Niet ontvangen

Mocht je de presentatiegids en/of de lidmaatschapskaarten of sponsor/BC-leden pasjes niet ontvangen hebben neem dan even contact op. De leden met de ledenadministratie E. ledenadministratie@udi19.nl of M 06 53898663. Voor de sponsoring via sponsoring@udi19.nl.

 

Of wilt u er eentje extra ontvangen? Deze kunt u ophalen in de kantine of stuur even een mail naar pr@udi19.nl.

Kan je niet wachten?

Lees hem dan online: Presentatiegids 2022-2023

 


 

Foutje... 
Ondanks dat de redactie met grootste zorg de gids heeft samengesteld. Is er in de gedrukte versie een foutje ontstaan op de organisatie-pagina. Natuurlijk heet onze voorzitter Wim Scheen.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.