ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

PSV Talentencup enorm succes op Sportpark Parkzicht

- Jeugd

Op het kunstgrasveld van UDI’19/CSU werd afgelopen zondag een fantastisch toernooi gespeeld met de beste nieuwe selectieteams uit onze regio. Voor zo’n 150 spelers van de nieuwe o8 en o9 selectieteams was het een mooie, leuke en leerzame zondag. Voetbalschool Uden won het o9 toernooi en de nieuwe o8 selectie van Arnhemse Boys ging er met de tweede titel van door.

Het deelnemersveld bestond uit een prachtig deelnemersveld. Met clubs als Theole, OJC Rosmalen, RKVVO, SC Woezik, Brabantia, FC Eindhoven, UDI’19/CSU en Voetbalschool Uden konden alle teams vol aan de bak en was het niveau erg hoog. Apetrots is UDI’19/CSU dat zij samen met PSV dit toernooi mochten organiseren. PSV zoekt verbinding met vele amateurverenigingen en UDI’19/CSU wilde met dit toernooi het niveau van hun opleiding een kwaliteitsimpuls geven.

'Acties maken'

De teams werden uitgedaagd door het enorm hoge niveau van alle teams. Na de eerste drie poule wedstrijden werden er twee nieuwe poules gemaakt en werd elke speler opnieuw goed uitgedaagd op z’n eigen niveau. Dan komt elke speler tot ontwikkeling en zie je elk individu opbloeien.

'Spanning was af te lezen op de gezichten van de spelers’

Jorg Verhoeven van Voetbalschool Uden pakte met zijn team de titel. "Als je de spelers met spanning op de gezichtjes ziet binnenkomen en hoe ze aan het eind van de dag weggaan, is dat alleen maar mooi. De eerste poule wedstrijd werd door ons team verloren maar daarna hebben we fantastische gespeeld en uiteindelijk gewonnen. Mooi dat PSV dit toernooi samen heeft georganiseerd met UDI’19/CSU. Echt mooi voor m’n cluppie!”

Fantastische dag

Levin Flissinger, de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw van UDI’19 die dit toernooi samen met Scouting Coördinator van PSV Eric van Gogh organiseerde, kijkt terug op een geslaagde dag. "Onder het genot van vele belangstellenden hebben we van alle spelers mooie acties gezien en daar genieten wij ook enorm van. PSV heeft ons een fantastische dag gegeven waar we nog lang van kunnen nagenieten”.

Doorstromen

De talenten hebben wekelijks de kans om beter te worden. Tijdens dit toernooi krijgen zij andermaal de kans om zich in de kijker te spelen. We hebben vandaag weer een aantal toppers gezien en die blijven we volgen bij hun vereniging. Graag komen we weer snel terug bij UDI’19/CSU om dit toernooi te organiseren, aldus Eric van Gogh van PSV. 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.