ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Ranneke Derks en Joy Takken in Nederland Elftal O15

- Jeugd

Ranneke Derks ( JO15-1) en Joy Takken ( JO14-1) zijn geselecteerd voor het Nederlands Elftal O15 dat binnenkort twee oefenwedstrijden speelt tegen de leeftijdsgenoten uit België. UDI’19 is samen met FC Twente hofleverancier van Nederland MO15.

Ranneke Derks en Joy Takken in Nederland Elftal O15

Beide speelsters zijn er in de afgelopen maanden in geslaagd om Bondscoach Maria van Kortenhof te overtuigen dat zij tot de 20 beste speelsters van Nederland behoren in de leeftijd O15.

Een geweldige prestatie van deze 2 toptalenten uit de UDI’19 Jeugdopleiding! Ranneke en Joy hebben reeds enkele succesvolle jaren in diverse Jeugd selectieteams binnen onze vereniging achter de rug.

Ranneke Derks

Overgekomen van DAW uit Schaijk begon Ranneke bij onze vereniging in het seizoen 2018-2019 bij JO11-1 en zij liet meteen zien over exceptionele voetballende kwaliteiten te beschikken. Vervolgens stroomde ze via JO13-2, JO13-1 en JO15-2 naar JO15-1.

Ranneke is aanvalster, kan op alle aanvallende posities uitstekend uit de voeten en is al jarenlang een bekend gezicht bij de diverse regionale en landelijke KNVB-selecties.

Joy Takken

Joy begon in Seizoen 2019-2020 bij onze vereniging bij JO11-2 nadat ze voordien bij Voetbalvereniging Constantia uit Wanroij speelde. Ze ontwikkelde zich razendsnel tot een ijzersterke speelster met een enorme drive en loopvermogen tegen wie elke tegenstander het enorm lastig heeft.

In haar 2e seizoen bij UDI’19 stroomde Joy door naar JO13-2 waarna 2 sterke seizoenen bij JO14-1 volgden. Begonnen als middenveldster heeft ze zich in de loop van tijd meer en meer ontwikkeld tot verdedigster met ook aanvallende intenties.

Ook Joy is al sinds enkele jaren onderdeel van diverse KNVB-selecties

.Mocht u beide speelsters en hun ploeggenoten van NL O15 met eigen ogen willen aanschouwen dan kunt ze hen aan het werk zien op onderstaande data en plaatsen:

Donderdag 10 Mei om 16 uur op het Sportpark van vv Hoogstraten (B)

Zondag 14 Mei om 15 uur op het Sportpark van RKVV JEKA in Bavel (NL)

Ranneke en Joy van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! UDI’19 is enorm trots op jullie en wenst jullie heel veel succes in de komende interlands.

Ranneke Derks en Joy Takken in Nederland Elftal O15
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.