ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Ranneke Derks naar PSV en Leela de Groot naar PEC Zwolle

- Vrouwen - Jeugd

Naar goed gebruik in de afgelopen jaren zullen ook dit jaar weer speelsters van onze vereniging de stap maken naar het profvoetbal.

Ranneke Derks (JO15-1) en Leela de Groot (JO17-2) gaan hun geluk beproeven op het hoogste jeugdniveau in Nederland voor Meiden bij respectievelijk PSV en PEC Zwolle.

Ranneke Derks naar PSV en Leela de Groot naar PEC Zwolle

Ranneke Derks:

Ranneke zal na dit seizoen de stap maken naar het Beloften team van PSV. Zoals we recent al met veel trots konden melden heeft Ranneke zich inmiddels tussen de top van het Nederlands Meidenvoetbal genesteld. Zij maakt inmiddels deel uit van NL O15 en traint daarnaast ook al enige tijd bij PSV.

Ranneke maakt al jaren furore bij onze vereniging als een zeer snelle en behendige aanvalster en dit is ook PSV uiteraard niet ontgaan. Van kinds af aan heeft Ranneke voor zichzelf het profvoetbal als doel gezien en hoe mooi is het dat ze via UDI’19 bij PSV mag gaan proberen om deze droom waar te maken!

Ranneke, het is je van harte gegund en heel veel succes met het najagen van je grote droom!

(tekst gaat verder onder de foto)

Ranneke Derks naar PSV en Leela de Groot naar PEC Zwolle

Leela de Groot:

Leela zal na een aantal jaren bij UDI’19/CSU haar carrière een vervolg geven bij PEC Zwolle. Een stap waar ze aan toe is nadat ze zich bij onze vereniging in de loop der jaren fantastisch heeft ontwikkeld.

Leela is via diverse selectie elftallen, waaronder JO14-1 en JO15-1 uiteindelijk bij JO17-2 beland waarin ze indruk maakt als echte teamspeelster met een nooit aflatende inzet en geweldige wil om zich verder te ontwikkelen.

Leela is op de radar van PEC Zwolle verschenen doordat zij tijdens KNVB-activiteiten voor Regio-Noord opviel bij één van de scouts van die club. Na een zeer succesvolle stage waren beide partijen enthousiast en was het niet meer dan logisch dat Leela de overstap naar het Beloften team van de roemruchte club uit Zwolle gaat maken.

Leela, ook voor jou heel veel succes bij je nieuwe club!

Hiermee is wederom een enorm compliment voor de Jeugdopleiding van UDI’19/CSU op zijn plaats, omdat speelsters echt de kans krijgen om zich op het allerhoogste niveau te ontwikkelen en hun voetbaldromen, op welk niveau dan ook, waar te maken.

UDI’19/CSU wenst beide speelsters heel veel succes toe bij hun nieuwe clubs en zal beiden uiteraard op de voet blijven volgen in hun carrière.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.