ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Sponsor aan het woord - Robert van Roosmalen Houten Vloeren

- Sponsoring

In het voetbalseizoen 2022/2023 stelt Businessclub UDI’19 in de rubriek “Sponsor aan het woord” iedere maand een sponsor voor.

Voor de maand maart is het woord aan Robert van Roosmalen van Robert van Roosmalen Houten Vloeren

Zou je jezelf en je bedrijf aan ons willen voorstellen? 

Mijn naam is Robert van Roosmalen. Ik ben 53 jaar, woon samen met Marike en heb 2 zonen; Stijn van 22 en Finn van 10.

Sinds 2008 ben ik begonnen als ZZP’er in het leveren en leggen van houten vloeren, daarnaast doe ik ook onderhoud aan houten vloeren. Verder ben ik gespecialiseerd in het bekleden van trappen. De laatste jaren ben ik ook PVC -vloeren erbij gaan doen doordat hier enorm veel vraag naar was.

Sinds wanneer kom je al bij UDI'19/CSU en hoe is dat zo ontstaan?

Ik kom al zeker 25 jaar bij UDI. Mijn tweelingbroer Stefan speelde op zijn 17de in het eerste elftal van UDI’19 waar ik altijd naar ging kijken. Nadat hij terugkwam van Top Oss, ben ik ook bij UDI gaan voetballen. We hebben nog verschillende jaren in het 1ste elftal gespeeld en zijn we kampioen geworden in de 1ste klasse en daarna zelfs in de Hoofdklasse.

Sponsor aan het woord - Robert van Roosmalen Houten Vloeren

Waarom heb je besloten om UDI’19/CSU te gaan sponsoren? (en sinds wanneer doe je dat?) 

Na mijn actieve voetbalperiode ben ik een tijdje niet veel bij UDI geweest. Toen Stijn begon met voetballen, kwam ik er weer en voelde dat als thuiskomen. Iedereen sprak je aan en maakte een praatje wat erg vertrouwd voelde… Toen Finn ging voetballen en ik al een aantal jaren zelfstandige was, vond ik het een mooi moment om een bord langs het veld te zetten en het elftal van Finn te sponsoren met een tenue. Verder had ik begrepen dat de businessclub elk jaar een buitenlandtrip heeft wat me zeer aanspreekt. Naast werken is ontspanning natuurlijk erg belangrijk, en een gezellig weekend weg met veel bekenden van me draagt daar zeker aan bij.

Wat maakt jouw bedrijf onderscheidend?

Bij mij is een ding heel belangrijk en dat is: Afspraak is afspraak. Doordat ik vaak alleen werk, hebben de klanten ook meteen contact met de persoon die het ook daadwerkelijk komt uitvoeren. Ik hoor van klanten vaak terug dat ze dat als heel prettig ervaren.

Waar ben je het meest trots op binnen je bedrijf / wat zie je als je grootste succes?  

Het meest trots ben ik op het feit dat ik helemaal alleen en in de periode dat de kredietcrisis begon, de stap heb genomen om voor mezelf te gaan beginnen.

Mijn grootste successen zijn denk ik de mooie werken die ik heb mogen maken zoals bv. de Foyer bij Markant of jongsleden de verbouwing bij Restaurant Somm. Tevens vind ik het nog steeds erg bijzonder om in deze concurrerende tijd nog steeds First Supplier bij T Mobile te mogen zijn.

Voetbal je zelf ook of heb je vroeger gevoetbald?

Ik heb vroeger fanatiek gevoetbald, maar heb mijn kruisband een keer afgescheurd waardoor het niet verstandig was om door te voetballen in combinatie met mijn werk.

Wat is je mooiste UDI-moment of wedstrijd?

Mijn mooiste UDI -moment is zeker het behalen van het kampioenschap in de 1ste en hoofklasse. Daarnaast vond ik het erg bijzonder om even tegen Dennis Bergkamp gespeeld te hebben in de vriendschappelijke wedstrijd UDI’19 – Ajax.

Dit wil ik nog even kwijt aan de leden van UDI’19/CSU

Ben trots op de club die we hebben en ga ervanuit dat iedereen het met de beste bedoelingen probeert te regelen!!

“Wilt u ook graag de Sponsor aan het woord zijn, neem dan contact op met Tiny Verhoeven via tiny@dtvnieuws.nl”.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.