ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Succesvolle 2e editie van de Clash of Clubs U12 bij UDI’19! 

- Jeugd

Maar liefst 20 teams van o.a. Excelsior, Sparta, Roda JC, KV Mechelen, De Graafschap, MVV, Fortuna Sittard namen deel aan de 2e Clash of Clubs bij UDI’19 afgelopen zondag. 

De Clash of Clubs, een initiatief van voetbalschool Voetbaloa, startte om 10.00u, de eerste spelers meldden zich al om 8.15u bij UDI’19 voor de voorbereiding. Spelers, ouders en supporters hadden zin in deze toernooidag en genoten van het mooie weer en spannende wedstrijden op Veld 6 en het nieuwe Veld 1. De teams speelden in de categorie O12, 8 tegen 8.

In de ochtend werden de poulewedstrijden gespeeld en in de middag werden de poules opnieuw ingedeeld naar behaalde resultaten om uiteindelijk de finales te spelen. Ook een team van Voetbaloa en de JO13-1 van UDI’19 speelden fanatiek mee. De finale werd op ons Hoofdveld gespeeld tussen Excelsior Rotterdam en KV Mechelen, met een 1-0 overwinning mocht Excelsior de wisselbeker in ontvangst nemen. 

Succesvolle 2e editie van de Clash of Clubs U12 bij UDI’19! 

Het was een gezellige drukte op Parkzicht en er heerste een ontspannen sfeer. Dank aan scheidsrechters, Voetbaloa alle vrijwilligers van UDI’19 die dit samen met de ouders van onze JO13-1  mede mogelijk hebben gemaakt.   

We zien jullie graag terug bij de Clash of Clubs 2023! 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.