ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Team van het Kwartaal JO12-1 ontvangt een VIP-wedstrijd

Jeugd

Op zondag 13 september heeft de commissie Sportiviteit en Respect het Team van het Kwartaal ontvangen voor de vip-wedstrijd UDI'19 tegen Groene Ster. De spelers en ouder(s) e/o begeleider van het enthousiaste team JO12-1 zijn door Feroz en Arjan ontvangen met een drankje. De JO12-1 spelers zijn met de spelers van het 1ste van UDI'19 het veld op gelopen en zijn daar op de foto gezet.

De omroeper heeft alle bezoekers uitgelegd waarom dit team het 1ste begeleidde. Namelijk dat ze het Team van het Kwartaal zijn. Na het fotomoment heeft het team samen met de ouders en begeleiding de wedstrijd vanaf de tribune bekeken. In de pauze van de wedstrijd hebben kregen ze een lekker frietje en een drankje. Om vervolgens weer snel naar de tweede helft van de wedstrijd te zien.

Ondanks het verliezen van 'ons eerste' was dit voor UDI'19 JO12-1 een fantastische en gezellige middag. Namens de commissie Sportiviteit en Respect (en zeker Feroz en Arjan) bedankt voor jullie sportiviteit en saamhorigheid. Jullie hebben ook deze middag laten zien waarom jullie zijn verkozen tot Team van het Kwartaal. Ga zo verder in jullie voetbaltoekomst.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.