ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen10

UDI huldigt haar trouwe leden - 25-jarige (deel 1/3)

Algemeen

Op zaterdagavond 26 november was het voor de tweede keer tijd dit jaar om de jubilarissen te huldigen. Elke jubilaris werd naar voren geroepen en toegesproken door onze voorzitter Wim Scheen. In dit bericht het eerste deel van de 25-jarige jubilarissen.

25 jaar (deel 1/3)

Ad Stuiver - 25 jaar

Ad, een ware duizendpoot. Sinds vorig jaar met pensioen, maar hij kan niet stilzitten en daar profiteert onze vereniging gretig van. Wat te denken van scheidsrechter, lid van supportersclub, keeperstrainer, medeorganisator van keeperclinics, hoofdsteward, medewerker onderhoudsploeg, medewerker KNVB-voetbaldagen. Ad heeft in Den Bosch zelf gevoetbald bij BVV en is jarenlang opgetreden als ijshockey-scheidsrechter, ook op internationaal niveau. Een hoogtepunt in zijn 25 jaar UDI’19 vormt zonder meer de AJAX-wedstrijd, waarbij Ad, samen met zijn vrouw, namens de supportersclub nauw betrokken was bij de organisatie van het busvervoer. Ad is een super vrijwilliger voor onze club. UDI “19 doet nooit vergeefs een beroep op hem en hoopt dat nog vele jaren te mogen blijven doen. 


Dick Smits - 25 jaar

Dick is afkomstig uit een echte UDI-familie. Vader Victor Smits was jarenlang 1e elftalspeler en moeder Margret heet met haar achternaam Jetten en dat zegt genoeg. Dick groeide dus op met UDI en al snel bleek ook hij over de juiste voetbalgenen te beschikken. Hij schopte het, in navolging van zijn vader, tot het 1e elftal en wist daarmee tweemaal te promoveren naar de 3e divisie. De trainingskampen met de selectie in het buitenland vormen ware hoogtepunten voor hem. Naast het zelf voetballen is Dick ook al enkele jaren lid van de commissie, die de jaarlijkse UDI-veiling organiseert. Hopelijk blijft Dick nog vele jaren actief bij onze vereniging, zowel op het veld, maar wellicht ook op een ander vlak. 


Kim Claassen - 25 jaar

Kim heeft al vele mooie momenten bij UDI mogen beleven. Kampioenschappen met veel o zo gezellige feestjes, de 3e helft in de kantine, de themafeesten, die door de damesafdeling werden georganiseerd en natuurlijk de teamuitjes met het damesteam.

U merkt beslist dat deze speelster van Dames 1 echt een gezelligheidsmens is en daarom heeft ze het bij onze vereniging zo naar haar zin. Kim heeft ook 3 seizoenen lang de kinderen van de Kidsclub getraind, samen met enkele van haar teamgenoten. Fijn dat er, naast Ria Ceelen, weer een dame in de groep van jubilarissen zit. We hopen dat Kim dit seizoen nog een feestje kan vieren met haar teamgenoten van Dames 1, want wellicht ligt er een kampioenschap in het verschiet. 


Jos van Geelkerken - 25 jaar

Samen met 3 broers voetbalt Jos nog steeds zijn wedstrijdjes bij de walking footballers. Het is altijd heel gezellig op zaterdagmiddagen. Jos speelde in zijn jeugd al bij onze vereniging en was daar heel talentvol. Hij nam tweemaal deel aan de Brabantse Kampioenschappen en behaalde menig kampioenschap. Hoogtepunt in zijn jeugdjaren was ongetwijfeld het bezoek aan “De Kuip” in Rotterdam met een aantal andere jeugdspelers. Hij is nu alweer 25 jaar onafgebroken lid van onze vereniging, maar hij heeft beslist meer UDI-jaren in de benen. In het verleden is Jos jeugdleider en jeugdtrainer geweest en al jarenlang is hij een trouw bezoeker van de thuiswedstrijden van ons eerste elftal. UDI hoopt dat Jos nog veel mooie voetbaljaren mag beleven, samen met zijn broers, op de zaterdagmiddagen bij het walking football. 


Hans van Geelkerken - 25 jaar

25 jarig jubileum? Maar is Hans al niet veel langer bij onze club? Iedereen binnen UDI kent Hans namelijk al zolang als voetballer en jeugdtrainer. Hans voetbalt al vele jaren bij onze club, bij de lagere senioren, bij de veteranen en tegenwoordig nog steeds op zaterdagmiddag bij het walking football-team. Daar verzorgt hij tevens de warming up, een heel belangrijk aspect bij deze doelgroep. Hans heeft ook jarenlang jeugdteams getraind, vaak samen met Frans van de Wiel en dat leverde vele successen op. Hij mocht eenmaal het kampioenschap vieren met UDI 14, een echt hoogtepunt. Hans voelt zich thuis bij UDI’19. Hij treft er zijn broers en vrienden en geniet van de gezellige sfeer in ons clubhuis. 


Bart van Geelkerken - 25 jaar

Bart, zoon van Gerrit en Marianne, is van de volgende generatie van Geelkerken. Bart was een veelbelovende jeugdspeler en speelde jaarlijks in een selectieteam. Hij mocht menig kampioenschap vieren, ook later met ons tweede team. Hij heeft ook eens zijn debuut in ons eerste team mogen maken en dat waren, zoals hij zelf zegt, 8 mooie minuten. Later is Bart uitgezworven naar de twee andere Udense verenigingen om daar zijn geluk te beproeven, maar hij is UDI altijd trouw gebleven, vandaar zijn zilveren jubileum. Bart is 10 jaar lang jeugdtrainer geweest, vaak samen met zijn vader. Bart heeft er nooit een geheim van gemaakt om nog eens bij UDI terug te keren en dat moment komt steeds dichterbij. Niet vreemd, want een echte van Geelkerken hoort natuurlijk bij UDI thuis. UDI kijkt er naar uit Bart weer binnen onze club te verwelkomen op wat voor positie dan ook.   


Lars van Geelkerken - 25 jaar

Ook Lars is lid van de 2e generatie van Geelkerken binnen onze vereniging. Als kleine jongen kwam Lars al met zijn ouders bij UDI’19. Hij ervaart het nog steeds als een warme en gezellige club, waar altijd iets te beleven valt, want UDI is niet voetbal alleen. Hoogtepunten voor Lars zijn zonder twijfel de twee promoties met het eerste team naar de 3e divisie. Lars heeft niet alleen 25 jaar gevoetbald bij onze club, maar hij is in die tijd ook nog 8 jaar actief geweest als jeugdtrainer. Kijkend naar je vader en ooms denken we dat je over 15 jaar er weer staat voor je volgend jubileum, want clubliefde staat bij de van Geelkerken’s hoog in het vaandel. 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.