ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen9

UDI huldigt haar trouwe leden - 25-jarige (deel 2/3)

Algemeen

Op zaterdagavond 26 november was het voor de tweede keer tijd dit jaar om de jubilarissen te huldigen. Elke jubilaris werd naar voren geroepen en toegesproken door onze voorzitter Wim Scheen. In dit bericht het tweede deel van de 25-jarige jubilarissen.

25 jaar (deel 1/3)

Casper Linders - 25 jaar

Casper heeft een mooi beroep, hij ontwikkelt en bouwt drones. Wie weet kan UDI in de toekomst nog eens een beroep op hem doen om met een drone opnames van ons sportpark te maken. Casper heeft in het verleden enkele keren meegewerkt aan de weekendkampen. Een klein hoogtepunt in zijn voetballoopbaan vormt de bekerwedstrijd, welke Casper met zijn team mocht spelen op ons hoofdveld. Naast voetbal is Casper een fervent snowboarder en niet zomaar eentje, hij is op dit moment zelfs de regerend Nederlands Kampioen. UDI hoopt dat Casper de voetbalsport kan blijven combineren met het snowboarden. We wensen hem daarbij in elk geval veel plezier toe. 


Edwin van der Linden - 25 jaar

Deze vader van een drie maanden oude dochter houdt er een druk leventje op na. Hij leidt een sportschool, waarin outdoor fitness centraal staat en daarom is het niet vreemd dat hij zo graag outdoor voetbalt. Tegenwoordig is dat in het o zo gezellige 13e team (voorheen 1.4) van UDI’19. Wat nog ontbreekt op de palmares van Edwin is een kampioenschap met daarbij natuurlijk de festiviteiten. In het verleden heeft Edwin training gegeven aan de E-pupillen en was hij betrokken bij het welbekende E-en F weekendkamp. Ook heeft Edwin vanuit zijn werk een warming up programma samengesteld voor de UDI-jeugd. Hopelijk kan de wekelijkse wedstrijd op zondag een uitlaatklep blijven vormen voor het ongetwijfeld drukke gezinsleven en een drukke baan. 


Guy Somers - 25 jaar

Voetballen bij UDI is voor Guy een fijne uitlaatklep. Het zorgt tevens voor de nodige gezellige momenten met zijn voetbalvrienden. Het is voor hem een mooie combi van sociale contacten en fysiek bezig zijn. Guy maakte deel uit van het seniorenteam dat enige jaren terug de eerste 14 wedstrijden van het seizoen won, maar toch geen kampioen werd. Gelukkig werd het team als troostprijs tot TEAM VAN HET JAAR gekozen. Op de vraag wat Guy nog mee voor onze vereniging doet antwoordde hij: “Op zondagmiddagen de club sponsoren in de kantine”. 


Hans Wouters - 25 jaar

Toen het neefje van Hans 25 jaar geleden ging voetballen bij de F-jes, besloot Hans om samen met zijn broer leider te worden. Dat leiderschap zette zich enkele jaren voort bij de E, D en C junioren. Later bij de senioren nam Hans de taak van grensrechter op zich. 10 jaar lang was Hans medewerker aan de weekendkampen van onze vereniging, daar genoot hij van. De laatste jaren verzorgt Hans, samen met Jan Hoogaars, de uitgifte van materialen op de woensdagavonden. Hoewel Hans zelf niet gevoetbald heeft bij onze vereniging heeft hij zich al op vele manieren verdienstelijk gemaakt. Bedankt daarvoor en UDI’19 hoopt dat het nog jarenlang een beroep op hem kan doen. 


Huub Mulders - 25 jaar

Velen kennen Huub als organisator van de NIKE voetbaldagen. Twaalf jaar lang organiseerde hij met een aantal vrijwilligers deze activiteit voor kinderen uit Uden en omgeving. Huub heeft daarnaast veel tijd besteed aan de UDI-jeugd in zijn rol van hoofd opleidingen. Vele jeugdspelers werden intensief gevolgd in hun ontwikkeling en Huub zorgde er mede voor dat er gunstige voorwaarden werden geschapen om deze talenten te laten ontplooien. Huub geniet nu al jaren van zijn pensioen en van zijn kinderen en 6 kleinkinderen. Op vrijdagmiddagen speelde hij tot voor kort nog zijn partijtje tennis bij Park Hoeve. Een blessure heeft echter roet in het eten gegooid. 


Joep Alders - 25 jaar

Joep voetbalt al sinds zijn B-juniorentijd in een echt vriendenteam. Dat het team gelijk in het eerste jaar kampioen werd vormt een hoogtepunt in Joep’s UDI-jaren. Joep geniet van de sfeer bij UDI’19, aanvankelijk op de zaterdagen en tegenwoordig op de zondagen. Hij was een echte supporter, want hij bekeek vroeger alle wedstrijden, die er maar te bekijken waren.  Joep is vanuit zijn werk lid geworden van de sponsorcommissie, iets dat UDI’19/CSU natuurlijk zeer op prijs stelt. 


Kevin van Dijk - 25 jaar

Kevin is afkomstig uit ons 6e team. Dit team levert vanavond maar liefst 5 jubilarissen. Kevin is een jonge vader, die er naar uitkijkt om op zondag met zijn voetbalvrienden een leuke dag te beleven. Hij heeft ook gevoetbald in ons 2e team en daarmee zelfs een kampioenschap behaald. Kevin is eigenlijk een spits, maar liever zwerft hij over het veld, je vindt hem overal. Naast voetbal is Kevin een enorme bierliefhebber, dus zit hij in UDI 6 op de goede plaats.   


Kjeld Henselmans - 25 jaar

Kjeld kan enorm genieten van de zondagen, waarop hij met zijn vrienden van UDI 6 weer gezellig kan bijpraten en bijdrinken. De bekroning zou een kampioenschap met dit team zijn, wat dit seizoen zeker nog tot de mogelijkheden behoort. Het vorige kampioenschap dat Kjeld meemaakte, met de B2, ligt immers alweer jaren terug. In het dagelijks leven is Kjeld Software Ontwikkelaar, een drukke baan, waarin een voetbalzondag een mooie uitlaatklep vormt. 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.