ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen10

UDI huldigt haar trouwe leden - 25-jarige (deel 3/3)

Algemeen

Op zaterdagavond 26 november was het voor de tweede keer tijd dit jaar om de jubilarissen te huldigen. Elke jubilaris werd naar voren geroepen en toegesproken door onze voorzitter Wim Scheen. In dit bericht het derde en laatste deel van de 25-jarige jubilarissen.

25 jaar (deel 1/3)

Leon Deijnen - 25 jaar

Leon heeft vele mooie herinneringen aan zijn UDI-periode. Vooral de fijne vriendengroep, die daaruit is ontstaan, is hem erg dierbaar. Ook de vele uitstapjes met zijn team waren onvergetelijk. Leon mocht ook regelmatig een kampioenschap vieren, waarbij dat ene in 2002 met UDI 3 hem ’t meest is bijgebleven, omdat toen ook het 1e en 2e kampioen werden. Een ander hoogtepunt vormt het bereiken van 100 business Clubleden in het jaar dat UDI 100 jaar bestond. Leon voetbalde niet alleen bij UDI’19, hij was er bijv. ook jeugdtrainer, scheidsrechter, voorzitter businessclub, voorzitter sponsorcommissie en bestuurslid. UDI’19/CSU is Leon erg dankbaar voor alles wat hij de laatste jaren voor onze club heeft betekend. Het feit dat zijn zoon Vince inmiddels bij UDI speelt garandeert ons dat hij er nog vele UDI-jaren aan vast gaat plakken. Daar zijn we heel blij mee. 


Martin van den Berg - 25 jaar

Martin heeft zelf niet gevoetbald bij onze vereniging, maar hij is al jaren vaste supporter van ons eerste team. De kampioenschappen van dat team en vooral de AJAX-wedstrijd, waarbij zo’n 160 bussen duizenden supporters naar Amsterdam vervoerden vormen ware hoogtepunten voor hem. Martin is enige tijd leider geweest van zijn voetballende zoon Rob. Verder heeft hij ook enige tijd deel uitgemaakt van de commissie facilitair. Martin kijkt altijd uit naar de thuiswedstrijden van ons eerste om dan, samen met enkele vrienden, de verrichtingen van dat team te volgen. UDI’19 is blij met supporters zoals Martin. Hopelijk mag hij nog vele jaren, in goede gezondheid, genieten van die gezellige UDI-zondagmiddag. 


Xander van de Camp - 25 jaar

Xander is ook een van die leden, die al wat jaartjes langer lid zijn van onze vereniging, maar vanavond huldigen we hem voor 25 jaar onafgebroken lidmaatschap. Xander begon bij de F-jes en na zijn jeugdjaren speelde hij jarenlang bij de lagere senioren. Samen met zijn toenmalige teamgenoten genoot hij van de uitstapjes naar het WK 2006 in Stutgart en de EK 2008 in Bern. Tegenwoordig is Xander erg betrokken bij het voetballen van zijn twee kinderen, Tijn en Puck. Hij maakt zich verdienstelijk als trainer van het team van Puck (O9-7). Hopelijk gaat Xander er nog een aantal jaartjes aan vastplakken, want wat is mooier dan je eigen kinderen van zo nabij te volgen op het voetbalveld. 


Steven Vogels - 25 jaar

Toen Steven in 1991 aan het handje van vader Frank bij UDI’19 terecht kwam voelde dat erg vertrouwd. Samen doorliepen vader en zoon de UDI-jeugd, vader Frank als leider/trainer en Steven genoot van het voetballen. Dat doet hij nog steeds op de zondagen. Samen met zijn voetbalvrienden van UDI 6 is het wekelijks een feestje en waarschijnlijk niet alleen op de zondagmiddagen. Heel leuk dat er vandaag maar liefst 5 spelers uit zijn team gehuldigd worden. UDI 6 kan dan ook met recht een echt UDI-team genoemd worden. Hopelijk valt er eind van dit seizoen wellicht een kampioenschap te vieren, want het team staat er best goed voor. 


Stefan van Hoeij - 25 jaar

De naam Stefan van Hoeij wordt door veel echte UDI-mensen direct gekoppeld aan UDI 2. Stefan heeft daar vele jaren gevoetbald en met dat team vele successen gevierd. Zeker de wedstrijden om het Nederlands Kampioenschap voor 2e teams vormen een echt hoogtepunt uit die periode. Tegenwoordig is Stefan in een andere rol actief binnen onze vereniging. Hij traint en begeleidt al enkele jaren het team van zoon Jens en doet dat met veel plezier. Hij waardeert UDI vooral als ontmoetingsplaats; je komt er veel oude bekenden tegen, maar je leert er ook nieuwe mensen kennen. UDI stelt het op prijs dat onze jeugd mag profiteren van zijn voetbalkwaliteiten. De vereniging hoopt dat hij dat mooie werk nog vele jaren voort mag zetten.


Coen Kunz - 25 jaar

Coen is de zoon van jubilaris Matthijn en moeder Wilma van de Burgt en dan is het niet raar dat je ook bij UDI’19 terecht komt. De meeste mensen kennen Coen van zijn werk achter de bar, iets dat hij 15 jaar lang heeft gedaan. Daarnaast voetbalde Coen natuurlijk zelf ook bij onze club, waarbij het kampioenschap met UDI 10 een echt hoogtepunt vormt. Voor Coen is UDI’19 de leukste club van Uden, maar niet de leukste van het land, want dat is voor hem zonder twijfel AJAX. Coen is een echte levensgenieter. Hopelijk kan hij dat genieten nog vele jaren zowel privé als bij UDI’19 blijven doen. 


Matthijn Kunz - 25 jaar

Matthijn heeft bij UDI’19 al vele mooie momenten mogen beleven, waartoe zeker ook de afscheidsreceptie van echtgenote Wilma in ons clubhuis behoort. Matthijn is altijd erg actief geweest in de commissie nevenactiviteiten, in de jeugdcommissie als groepsleider E-tjes en natuurlijk als leider tijdens de weekendkampen, waarbij vooral de kampen in Nistelrode hem goed zijn bijgebleven. De laatste 25 jaar was Matthijn zelf niet actief als voetballer, maar deze jaren stonden vooral in het teken van leideren bij UDI 10, het team van zoon Coen en Wilma assisteren bij haar werkzaamheden in ons clubhuis. Naast voetballen is Matthijn een fervent lange afstandloper, met de marathon van New York als hoogtepunt. Ook voor volleybalvereniging Saturnus, die andere leuke vereniging uit Uden, heeft Matthijn al vele verdiensten. We hebben hier dus te maken met een jubilaris, die niet graag stilzit en graag de handen uit de mouwen steekt. UDI heeft daar dankbaar gebruik van mogen maken en hopelijk houdt dat niet op met dit jubileum. 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.