ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI huldigt haar trouwe leden - 70 & 60-jarige

- Algemeen

Op zaterdag 3 september was het tijd om een deel van de jubilarissen te huldigen tijdens de jubilarissenavond. Elke jubilaris werd naar voren geroepen en toegesproken door onze voorzitter Wim Scheen. In dit bericht de stukjes voor alle 70 en 60-jarige jubilarissen.

70 jaar

Zeldzaam, 70 jaar lid blijven van een vereniging en UDI kent dit jaar maar liefst twee van zulke mensen, die inmiddels eigenlijk al 72 jaar lid zijn van onze club.

Harrie van de Burgt - 70 jaar

Harrie is een van deze twee trouwe leden. Natuurlijk speelde Harrie zelf in de jaren 50 als jeugdlid bij onze club, maar wat ouder geworden zette hij daar een punt achter. In het gezin van de Burgt was UDI dagelijkse kost. Zowel zijn ouders als broers en zussen hebben veel voor onze club betekend. Harrie is er vooral trots op dat de familie 50 jaar lang het clubhuis bestierd heeft. Talloze kampioensfeesten heeft Harrie mee mogen maken als supporter van ons “urste”. Hij hield en houdt wel van een feestje en daarom is de viering van het 100 jarig jubileum van onze vereniging voor Harrie een van de hoogtepunten in die 72 jaar bij UDI’19. Harrie stond na zijn pensionering samen met zijn broer Tonnie aan de wieg van de oprichting van het Udens Gilde. Dat Harrie een trouw lid is blijkt ook uit het feit dat hij in al die jaren nauwelijks een ledenvergadering heeft gemist, hij was en is dus altijd goed op de hoogte wat er bij zijn clubje speelde. UDI wenst Harrie nog veel mooie jaren toe, hopelijk in goede gezondheid en de vereniging hoopt hem nog vaak te mogen begroeten als supporter op ons mooie sportpark.


Rinus Goossens - 70 jaar

Rinus, 72 jaar lid van UDI’19, dat wordt een platina jubileum genoemd. Een uiterst zeldzaam metaal, maar dat geldt ook voor Rinus, uiterst zeldzaam. Wie kent er iemand, die op 87 jarige leeftijd nog actief is bij het walking football? Wie kent iemand die er op die leeftijd nog zo jeugdig uitziet? Moet je je voorstellen, Rinus begon met voetballen in de 2e wereldoorlog en kwam na een periode bij Blauw Geel (het is hem vergeven) op 15 jarige leeftijd bij UDI terecht. In de jaren 50 speelde hij als keeper in ons 1e team en later zagen we Rinus terug als scheidsrechter (ook voor de KNVB), rapporteur, grensrechter van het 1e en 2e en als teamleider. Wat veel mensen misschien niet weten is dat Rinus een groot supporter is van Oranje. Samen met vrienden bezocht hij vele wedstrijden, zowel in binnen- als buitenland. Rinus is een echte levensgenieter, hij houdt van gezelligheid en heeft het daarom enorm naar zijn zin bij het Walking Football team van onze vereniging. Hij volgt het wel en wee van UDI, zijn clubje, op de voet en staat nog midden in het leven. Hopelijk mogen we nog vele jaren van Rinus gezelligheid meegenieten. We wensen hem nog veel mooie jaren toe in goede gezondheid


60 jaar

Jos van Duijnhoven - 60 jaar

Je hebt vrijwilligers en je hebt super vrijwilligers. Bij deze laatste groep hoort Jos zeker thuis. Al bijna een halve eeuw, ja u leest het goed EEN HALVE EEUW, is Jos assistent van de vele penningmeesters, die de club gehad heeft in die periode. Hij is belast met het innen van de contributie van al onze leden, voorwaar een belangrijke klus. Jos heeft daarvoor een eigen systeem opgezet en dat werkt perfect. Tot 2012 was dit allemaal handwerk, daarna geschiedt dit doorgaans middels een automatische incasso. Maar Jos deed en doet nog veel meer voor onze vereniging. Wat te denken van zelf voetballen tot zijn 44ste, jeugdleider, seniorenleider, medewerker wedstrijdsecretariaat, lid van de onderhoudsploeg op de maandag -en vrijdagochtend, lid van de commissie voordracht onderscheidingen, vaste supporter van ons 1e team en last but not least is hij een heel groot supporter van kleinzoon Sem bij de jeugd, (maar ook van zijn 3 kleindochters bij het hockey hoor). Jos is voor al zijn inspanningen voor UDI’19 in 2000 al benoemd tot Lid van Verdienste. Jos voelt zich, zoals hij zelf zegt, happy bij UDI’19. UDI is erg blij Jos te mogen bedanken voor alles wat hij voor onze vereniging heeft gedaan en nog steeds doet. De vereniging hoopt nog vele jaren van zijn diensten gebruik te mogen maken.


Wim Wijdeven - 60 jaar

Wim is bij de oudere leden bekend als de stugge rechtsback, die in 1975 deel uitmaakte van het legendarische UDI-team dat in Langenboom het kampioenschap in de 4e klasse wist binnen te halen. Wim was zijn tijd ver vooruit, want opkomende backs waren in die tijd nog vrij zeldzaam. Na 7 seizoenen in het eerste gespeeld te hebben, voetbalde Wim nog een aantal jaren in het OUD UDI 1-team, dat bijna jaarlijks het kampioenschap wist binnen te halen. Toen het voetbal niet meer op de eerste plaats kwam, was er tijd voor andere leuke dingen. Zo kreeg het wielrennen, samen met o.a. vriend Gerrit van Ras, steeds meer aandacht en ook de tennissport werd belangrijker. Bij LTC is Wim al jarenlang een onmisbare schakel als het gaat om de organisatie van de vele toernooien, welke jaarlijks op het programma staan. Samen met enkele vrienden is hij met grote regelmaat te vinden op de BULT-side om te zien hoe ons 1e elftal presteert. Dat na afloop geëvalueerd wordt in ons clubhuis spreekt voor zich. We hopen Wim nog vele jaren als supporter te mogen begroeten bij zijn club UDI’19.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.