ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI’19 buigt ook voor Gemert (0-1)

- UDI-1

UDEN | Degradatie lijkt onafwendbaar voor UDI’19/CSU. De Udenaren gingen thuis met 0-1 onderuit tegen buurman VV Gemert en zien de zorgen flink toenemen. “En toch geloof ik dat we de boel nog kunnen omkeren. Voetballend waren we opnieuw beter, maar we vergeten ons weer te belonen”, aldus trainer Lodewijk de Kruif.

(Bron: Kliknieuws Foto's: UDI'19/CSU)

UDI’19 buigt ook voor Gemert (0-1)

UDI’19-Gemert was een herhaling van zetten. Voetballend deden de Udinaren weinig onder voor de buurman. Jan van de Haterd en Roald van Hout kregen een grote kans op 1-0, maar slaagden er niet in Stefan Thielemans te passeren. “Ik baal vooral voor onze boys, want we krijgen ook vandaag weer een paar 100% kansen. In die zin kan ik mijn spelers helemaal niets verwijten. Vorige week waren we beter dan Blauw Geel’38, vandaag beter dan Gemert. Toch staan we andermaal met lege handen. Het is om gek van te worden!”, zei De Kruif.

UDI’19 buigt ook voor Gemert (0-1)

Rode kaart Wietse van Lankveld

Kantelpunt was de tweede gele kaart van Wietse van Lankveld halverwege de tweede helft. Met een mannetje meer zette Gemert druk en kreeg vijf minuten voor tijd nog de onterechte beloning: Ralf Kemper verlengde een voorzet van Jasper Waalkens achter Ralph Vos (0-1) en bracht daarmee het winnende Gemert tot elf punten verschil met UDI’19, dat alweer voor de elfde keer dit seizoen niet tot scoren kwam. De Kruif: “Tot de vijandelijke zestien-meter zijn we voetballend meer dan gelijkwaardig dan eigenlijk al onze tegenstanders. Het scorend vermogen breekt ons telkens op. We hebben gewoon een keertje een overwinning nodig. We zijn strijdbaar en geloven dat we tegen Baronie (komende zondag de tegenstander) eindelijk eens weer drie punten kunnen pakken.”

Bekijk de samenvatting

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.