UDI’19 gedeeld laatste na verliespartij op eigen veld tegen HSC’21 (1-2)

UDI-1

UDI'19/CSU heeft niet voor een verrassing weten te zorgen tegen HSC'21. Op eigen veld ging de ploeg van Lodewijk de Kruif met 1-2 onderuit. En passant won nummer laatst Dongen met 0-3 bij JOS Watergraafsmeer. Daardoor staat UDI’19 gedeeld laatste, maar weet het Dongen op doelsaldo nog achter zich te houden.

(Foto's: UDI'19/CSU bron: Dtv Uden)

De Udense ploeg stond al vroeg in de wedstrijd onder druk, en de uitploeg had veel de bal. Halverwege de eerste helft opende HSC’21 vanaf de stip de score, waardoor UDI'19/CSU in de achtervolging moest. Na een halfuur spelen kreeg UDI een mogelijkheid, maar die bal werd net naast getikt. De uitploeg kreeg voor rust nog een kans om de score te verdubbelen, maar die mogelijkheid werd niet benut.

De thuisploeg leek in het tweede bedrijf meer grip op de wedstrijd te krijgen, maar na een klein kwartier spelen viel toch de tweede treffer voor HSC’21. Vlak daarna viel de aansluitingstreffer van Stijn van de Broek. UDI probeerde de gelijkmaker nog te maken, maar die viel uiteindelijk niet meer.

UDI’19/CSU kon daardoor niet inlopen op nummer zestien Baronie. Dongen, de nummer laatst, won verrassend van middenmoter JOS Watergraafsmeer en daardoor staat de ploeg uit Uden nu gedeeld laatste. De achterstand op een plek in de nacompetitie blijft wel zeven punten, met nog tien wedstrijden te spelen in de derde divisie voor UDI’19/CSU.