UDI’19 hard onderuit bij UNA (3-0)

UDI-1

De spelers van UDI’19/CSU hielden zondag lang stand tegen UNA, maar moesten in de tweede helft hun meerdere herkennen in de ploeg uit Veldhoven: 3-0.

(Foto's: UDI'19/CSU)

De thuisploeg begon aanvallend, maar UDI’19 bleef overeind mede dankzij de inzet van keeper Ralph Vos. Na rust kwam UNA sterker het veld op en werd het snel 1-0 door een doelpunt van invaller Niek van Boekel.

Nauwelijks tien minuten later kwam de thuisploeg uit Veldhoven op 2-0 door Thomas Horsten, die zijn ploeggenoot Juul Respen een kwartier voor tijd 3-0 zag maken.

Door het verlies blijft UDI’19/CSU in de onderste regionen hangen. Van de andere ploegen onderin wist alleen Gemert te winnen. Volgende week wacht een belangrijke wedstrijd tegen Groene Ster. Bij winst gaat UDI’19 in puntenaantal over de Limburgers heen en komt het een klein stapje dichter bij de middenmoot.