ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI’19 onderuit tegen JOS Watergraafsmeer (1-3)

- UDI-1

Voor UDI’19/CSU nemen de zorgen weer wat toe na de duidelijke nederlaag (3-1) bij JOS Watergraafsmeer. “Onze mentale fitheid is te wisselvallig”, constateerde UDI-trainer Lodewijk de Kruijf.

(Bron: Kliknieuws, Foto: Mario Wormhoudt)

UDI’19/CSU kon de doordeweekse overwinning tegen Baronie geen passend vervolg geven op bezoek bij JOS Watergraafsmeer. In Amsterdam beleefde UDI’19 een zware middag en ging met 3-1 onderuit. Onnodig, vond De Kruif. “We verliezen met 3-1, maar het had ook zomaar 4-4 kunnen zijn. Dat zegt iets over hoe wij zelf aan de bal waren, maar ook over de kansen die we weggeven. We wisten hoe ze zouden spelen, maar toch geven we enkele mogelijkheden weg. Elke kans van JOS kwam voort uit een 99% slordigheid van onze kant.” Voor rust had UDI’19 echter het beste van het spel en vooral de beste kansen. Roald van Hout vond in zeer kansrijke positie echter twee keer de JOS-doelman. “Je moet met een voorsprong gaan rusten, maar amper twee minuten na rust stond het 1-0.”


Via Jeroen van Schoonhoven kwam UDI’19 na een uur spelen op gelijke hoogte, maar daarna trok JOS alsnog de wedstrijd naar zich toe. “Zij waren gretiger, waren agressiever en feller. Wij zijn gewoon te vaak niet alert genoeg. Dat ligt aan onze mentale fitheid. Aan de bal kunnen we ons meten met acht andere teams in deze klasse, maar als je niet volwassener gaat spelen, blijf je de problemen over jezelf afroepen”, oordeelde de Edenaar hard over zijn elftal. Door de resultaten op de andere velden bleef de schade beperkt voor de Udenaren.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.