ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI’19 schiet niets op met gelijkspel tegen Groene Ster (0-0)

- UDI-1

UDI’19/CSU is er niet in geslaagd om de thuiswedstrijd tegen Groene Ster te winnen. De degradatiekraker op sportpark Parkzicht bleef zonder doelpunten (0-0), maar niet zonder gevolgen: UDI’19 staat nu op degradatieplek 17.

(Foto's: UDI'19/CSU Bron: Kliknieuws)

UDI’19 schiet niets op met gelijkspel tegen Groene Ster (0-0)

Het duel in Uden had alles waar je bij de term degradatiekraker aan denkt: veel hard werken, weinig vernuft. Plus de eerlijkheid dat Groene Ster de grootste kans van de wedstrijd kreeg. Zlatko Zejnilovic had in de slotfase de 0-1 op de voet, maar hij faalde. Het was een meevaller in een vlak duel, waarin UDI’19/CSU recht dacht te hebben aan een penalty, maar tot ongenoegen van de Udense bank scheidsrechter Smeenk anders zag oordelen. 0-0 was een uitslag die op basis van 90 minuten voetbal terecht genoemd kan worden.

Zorgelijk voor UDI’19/CSU is dat het inmiddels plek 17 inneemt (na de winst van Baronie op Gemert) en het feit dat in de afgelopen zes wedstrijden slechts vier keer werd gescoord. De Udenaren gaan komende zondag op bezoek bij USV Hercules, dat vierde staat, maar buitenshuis meer punten wist te verzamelen dan in Utrecht. UDI’19 wist op vreemde bodem nog niet te winnen.

Bekijk samenvatting

UDI’19 schiet niets op met gelijkspel tegen Groene Ster (0-0)
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.