ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5

UDI’19 sluit seizoen af met verlies tegen OJC (1-2)

UDI-1

UDI’19 heeft de laatste wedstrijd van het seizoen met 1-2 verloren van OJC Rosmalen.

(Foto's UDI'19/CSU Bron Dtv nieuws)

De gasten uit Rosmalen kwamen na ruim een halfuur op 0-1 door een doelpunt van Emile Lieuwen. Hij maakte een doelpunt uit een corner. Snel na rust maakte UDI’19 de gelijkmaker. Invaller Jan van de Haterd kopte de 1-1 tegen de touwen.

OJC wist halverwege de tweede helft opnieuw op voorsprong te komen. Daan van Tooren tikte de bal bij de tweede paal binnen na een vrije trap. Zijn doelpunt bleek de winnende te zijn en had OJC aan de derde periode kunnen helpen die recht geeft op nacompetitievoetbal. Dat gebeurde echter niet doordat uitslagen op andere velden niet in het voordeel vielen van OJC.

De 1-2 tegen OJC betekent voor UDI’19 het elfde verlies op rij. UDI’19 sluit het seizoen af als hekkensluiter. OJC, dat net zoals UDI’19 promoveerde vanuit de hoofdklasse, eindigt op plek vijf.

Voorafgaand aan de wedstrijd is er afscheid genomen van trainer Lodewijk de Kruif en de spelers Tufan Koca, Wietse van Lankveld, Ralph Vos, Sem Verhoeven, Dennis Janssen, Tim Rerimassie, Jeroen van Schoonhoven, Alex Lejic, Wibe van Rooij, Willem Tieben, Lars van Geelkerken en Roald van Hout.

Daarnaast zal UDI'19 voor Roald van Hout en Lars van Geelkerken een afscheidswedstrijd organiseren om op een passende wijze beide te bedanken voor hun jarenlange inzet en verdiensten voor UDI’19.

We willen iedereen bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij UDI’19/CSU en wensen allen veel succes in de toekomst.

Overigens werd oudgediende Sander Maas Man of the Match.