ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI’19 vergeet te scoren tegen GVV Unitas: 'Er had meer ingezeten’ (0-0)

- UDI-1

UDEN | UDI’19/CSU heeft zondag thuis tegen GVV Unitas voor het eerst sinds 13 november 2022 de nul weten te houden. Voldoende voor winst was het echter niet: 0-0. “Na rust hadden we een overwicht, maar vergaten we te scoren”, baalde UDI-trainer Lodewijk de Kruif.

UDI’19 vergeet te scoren tegen GVV Unitas: 'Er had meer ingezeten’ (0-0)

(Bron: Kliknieuws Foto's: UDI'19/CSU)

Het puntverlies bleek duur, want Baronie, Gemert en JOS Watergraafsmeer kwamen allen tot winst. “Je zou kunnen zeggen dat we daarmee het goede werk van twee weken geleden (winst op Baronie) wat teniet hebben gedaan, maar je ziet dat we inmiddels in staat zijn om een wedstrijd te domineren tegen de middenmoters in deze divisie. We lijken een goede modus gevonden te hebben en dat geeft vertrouwen voor de komende weken”, legde De Kruif uit.

UDI’19 vergeet te scoren tegen GVV Unitas: 'Er had meer ingezeten’ (0-0)

Grote kansen

De oefenmeester zag voor rust twee gelijkwaardige ploegen. Udinaar Jan van den Haterd kreeg een opgelegde kans op 1-0. Aan de andere kant tikte Unitas-topscorer Robert Mutzers een reuze kans van dichtbij over het doel van Ralph Vos. In de tweede helft was UDI beter en was het wachten op de openingsgoal aan Udense zijde. “In de rust heb ik wat zaken omgezet. Tufan Koca (grieperig) ging eruit en ik bracht Roald van Hout ‘op 10’. Meteen vanaf de aftrap hadden we de controle over de wedstrijd. Het was niet feilloos, maar we slaagden er toch in om enkele goede kansen bij elkaar te spelen.”

Van Hout schoot op de paal, Mick van der Vaart raakte de lat. Jeroen van Schoonhoven kwam alleen voor Luc van Dongen, maar ook hij vond het doel niet. Daarmee eindigde het duel in 0-0 en nemen de problemen voor UDI weer toe.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.