ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen3

UDI'19 verliest bij Quick. (3-1)

Senioren - UDI-1

UDI’19/CSU ziet degradatie weer wat dichterbij komen na het verlies zaterdagavond bij Quick, dat voor rust het verschil maakte.

(Foto's; Website Quick Bron; Kliknieuws)

UDI’19 kwam op bezoek bij Quick al vroeg op achterstand. De Udenaren zagen Lennaert Massar na tien minuten een counter goed uitspelen. Halverwege het eerste bedrijf tikte Enoch George de 2-0 binnen.

Rode kaart Tufan Koca

UDI’19 kwam na rust via Dennis Janssen terug in de wedstrijd, maar een rode kaart voor aanvoerder Tufan Koca (neerhalen doorgebroken speler) voorkwam een Udense comeback. De toegekende vrije trap werd ook nog eens door Giovanni Linnenbank raakgeschoten. Met tien tegen elf kon UDI geen vuist meer maken: 3-1.

Zuur was de invalbeurt voor Jeroen van Schoonhoven, die na amper tien minuten in het veld weer geblesseerd naar de kant moest.