ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5

UDI’19 verliest de derby tegen Blauw Geel’38 met 1-2

UDI-1

UDI’19/CSU bleef zondagmiddag puntloos in de derby tegen Blauw Geel’38 omdat werd verzuimd de kansen af te ronden. De clash in de derde divisie tussen de teams uit Uden en Veghel eindigde in 1-2.

Blauw Geel’38 kwam in de 13e minuut op een 0-1 voorsprong door een fraaie vrije trap van De Meij. De Udenaren deden niet onder voor het team uit Veghel en kregen voldoende kansen maar slaagden er niet in om de doelman te passeren. Jordie van der Laan, Roald van Hout en Jeroen van Schoonhoven hadden het vizier niet op scherp staan.

Na de rust bleef het spelbeeld rommelig en was er aan beide kanten veel balverlies. Een kwartier voor tijd kwam de 0-2 op het bord door een intikker van Van der Zanden.

Het werd nog wel even spannend toen invaller Jan van de Haterd in de 82e minuut iets terug kon doen voor UDI’19. Jeroen van Schoonhoven kreeg nog wat mogelijkheden maar het bleef bij 1-2. Dat betekent dat de Udenaren na drie wedstrijden op 1 punt blijven staan.