ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5

UDI'19 verliest in spannende derby met 2-3 van O.S.S.'20

UDI-1

UDI’19 en O.S.S.’20 maakten er zondagmiddag een spannende wedstrijd van in de onderlinge confrontatie in Uden. De Ossenaren trokken in de derby uiteindelijk met 2-3 aan het langste eind.

Lange tijd zag het er niet naar uit dat het echt close zou gaan worden. O.S.S.’20 stond bij rust namelijk comfortabel met 0-2 voor. Hidde van Dijk zorgde met een fraaie lob voor 0-1 en Joep Engelen verdubbelde daarna de score.

UDI’19/CSU kwam in slotfase van de tweede helft toch nog helemaal terug. Eerst via een kopdoelpunt vanuit een hoekschop door Wibe van Rooij en meteen daarna door een benutte penalty van Wietse van Lankveld. Er was toen nog een kwartier te spelen en UDI'19 kreeg nog een grote kans op de 3-2. De inzet van Jeroen van Schoonhoven werd echter door een Osse verdediger van de lijn gehaald.

O.S.S.'20 rook ineens weer bloed toen UDI met tien man kwam te staan. Wietse van Lankveld kreeg in de 82e minuut zijn tweede gele kaart. Het duurde tot in de blessuretijd voordat de beslissende treffer viel. Die kwam op naam van Stan van Ballegooij die daarmee O.S.S.’20 dus toch nog de drie punten bezorgde.