ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

UDI’19 verliest na verlenging van OFC en is uitgeschakeld in de beker (2-6)

UDI-1

UDI’19 was vrijgeloot in de eerste ronde en kwam in de volgende ronde in actie tegen tweededivisionist OFC. UDI’19 leek op weg naar winst, maar na een merkwaardige verlenging moest de ploeg uit Uden buigen voor OFC (6-2).

UDI had namelijk binnen het half uur een comfortabele -en eveneens verrassende- voorsprong van 0-2 te pakken op bezoek bij tweededivisionist OFC. Lang leek het er ook op dat de bezoekers uit Uden er met de winst vandoor zouden gaan, maar in een kort tijdsbestek kwam OFC langszij.

De verlenging die volgde was even doelpuntrijk, als opmerkelijk, maar niet in het voordeel van UDI. OFC kwam al snel op 3-2, waarna de thuisploeg uit Oostzaan na 100 minuten verder moest met tien man. UDI rook kansen, maar werd keihard op de vingers getikt. Het tiental van OFC liep binnen een mum van tijd uit naar 6-2. Een pijnlijke nederlaag voor UDI, zeker na die snelle voorsprong.

(bron: Brabants Dagblad, foto: noordhollandsdagblad.nl)