ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

UDI’19/CSU haalt € 33.235,- op tijdens de Nieuwjaarsveiling!

Sponsoring

Na vele veilingen met Kerst en een Paas-editie, was het dit jaar een Nieuwjaarsveiling. Ook dit was weer een succes! De veiling werd alweer voor de 17e keer georganiseerd en leverde € 33.235,- op. De opbrengst komt o.a. ten goede aan ons Meer Jarig Onderhouds Plan (MJOP). UDI´19/CSU bedankt alle sponsoren, bedrijven, particulieren en vrijwilligers en kavelkopers die dit evenement belangeloos ondersteunen.

UDI’19/CSU haalt € 33.235,- op tijdens de Nieuwjaarsveiling!

Voorafgaand aan de veiling was er een diner voor de Business Club leden, verzorgd door de heren van Smaekmakers en Brownies&DownieS, ondersteund door het G-team. Teamwork tot in de puntjes! Zoals gebruikelijk startte de veiling in Markant rond 19.30 uur met het veilen van het 1e kavel. Dit jaar was er al entertainment vóór de eerste hamer met een live optreden van Bart van Gijn. Bart is bekend van Holland’s Got Talent. Voor die tijd was er ook tijd voor bubbels, want er werd ook geproost op het nieuwe jaar. De stemming zat er dus al in! 
 

UDI’19/CSU haalt € 33.235,- op tijdens de Nieuwjaarsveiling!

De kavels werden geveild onder de enthousiaste leiding van onze vaste UDI’19 veilingmeesters Marcel de Laat en Victor Smits. Ditmaal ook met UDI-1 spits Jeroen van Schoonhoven. Na een goal in de oefenwedstrijd tegen HVCH scoorde hij er op het Markant podium ook lustig op los. Jeroen bedankt voor deze leuke bijdrage!

De vele kavels passeerden de revue met een aantal mooie bedragen. In de pauze werden de M line kussens namens Beter Bed verloot. De traditionele peperkoek als laatste kavel was er met het veilingmeester-pensioen van Joost van Oort niet meer, maar werd vervangen door 100 drumsticks van Poelier Bevers, een vaste kavelsponsor. Een mooie afsluiting van de veiling. Onder het genot van muziek en een drankje werd er nog nagepraat over deze editie.

Tot volgend jaar!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.