ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Verlies UDI'19/CSU bij USV Hercules (2-0)

- UDI-1

UDI’19/CSU ziet de problemen onderin toenemen na de negende seizoensnederlaag. USV Hercules won op eigen veld met 2-0 van de nummer voorlaatst van de Derde Divisie. “Het waren doelpunten die typisch zijn voor een ploeg die in de problemen zit”, vond UDI’19-hoofdcoach Lodewijk de Kruif.

(Foto's: UDI'19/CSU) Bron: Kliknieuws)

Verlies UDI'19/CSU bij USV Hercules (2-0)

USV Hercules zette UDI’19/CSU snel onder druk, maar kwam eigenlijk via een toevalstreffer op voorsprong. Oussama Lahri kopte een van richting veranderde voorzet achter Ralph Vos. “Dat was zeker niet onterecht, maar wel zonde, omdat we voetballend net wat beter in de wedstrijd kwamen tegen een ploeg die zeer vaardig aan de bal was.”
De achterstand leidde de beste fase van UDI’19 in, want ondanks een Utrechts veldoverwicht moesten de gasten eigenlijk met 1-1 de kleedkamers opzoeken voor de rust. Zowel Roald van Hout als Jeroen van Schoonhoven kon echter niet doeltreffend afronden. “We krijgen twee enorme kansen en daarvan moet je er zeker eentje maken”, baalde De Kruif. Na een dik uur spelen maakte Tim Waterink de 2-0 en was het pleit beslecht. “Hercules is een top-drie-ploeg. Dat lieten ze voetballend zien”, aldus de oefenmeester, die zijn ploeg geen verwijten maakte.


Met slechts twaalf doelpunten in vijftien wedstrijden is duidelijk waar de schoen wringt bij UDI’19/CSU. Zelfs hekkensluiter Dongen scoorde al vaker. Door de uitslagen op de andere velden (Baronie won niet van Dongen, gelijkspel Groene Ster en verlies Gemert) bleef de schade beperkt. “We leveren veel strijd, maar we mogen aan de bal wat meer lef tonen. Het belangrijkste is echter dat scoren ons heel moeilijk afgaat. Om de situatie te laten kantelen, zal dat dus beter moeten.”
Wat alvast niet meewerkt voor UDI’19 is dat de ongeslagen koploper ADO’20 de volgende tegenstander is. De Heemskerkers, die veertien van hun vijftien wedstrijden wonnen, komen zondag 27 november op bezoek op sportpark Parkzicht.

Verlies UDI'19/CSU bij USV Hercules (2-0)
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.