ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Vrijwilligers van het jaar: Erwin en Dieke van Geyn

- Algemeen - Senioren

Afgelopen zaterdag organiseerde UDI'19 een gezellige avond om alle medewerkers en vrijwilligers te bedanken, want zij vormen een onmisbaar onderdeel van de club. Enkele jaren geleden werd de 'Vrijwilliger van het jaar' verkiezing geïntroduceerd bij UDI'19. Eigenlijk komt elke vrijwilliger in aanmerking voor deze eretitel. Tijdens de avond werd deze oorkonde uit gereikt aan Erwin en Dieke van Geyn, een bijzonder echtpaar dat zich al jarenlang inzet.

Vrijwilligers van het jaar: Erwin en Dieke van Geyn

Erwin en Dieke van Geyn

Het zoeken naar teambegeleiders is elk jaar weer een hele klus. Bij de jeugd lukt dat meestal nog wel, maar naarmate de kinderen ouder worden haken de begeleidende ouders helaas vaak af. Het zoeken naar begeleiding bij de senioren is mede daardoor een nog grotere klus. Er is binnen onze vereniging echter één grote uitzondering op dit gegeven.

Niet één, maar eigenlijk twee, want het echtpaar van Geyn is nog steeds actief als leider en leidster van het 12e, het team waarin hun zoon Leije speelt. Vanaf de tijd dat zoonlief bij de F-pupillen begon, bieden Edwin en Dieke van Geyn een helpende hand in de begeleiding. Toen Leije de overstap naar de senioren maakte leek die taak voorbij te zijn.

Maar, op dringend verzoek van de spelers, besloten ze gewoon door te gaan. De spelers zijn ontzettend blij met twee zulke betrokken mensen langs de lijn.  Het afgelopen seizoen was voor het 12e en dus ook voor Edwin en Dieke onvergetelijk. Het team behaalde namelijk op overtuigende wijze het kampioenschap, wat een feest was dat. Menigeen zal denken dat dit een mooi moment is om te stoppen, maar de spelers willen daar niets van horen, Dieke en Edwin moeten door. 

Dieke en Edwin van Geyn, twee vrijwilligers, die laten zien dat hoe leuk het kan zijn om als leider en leidster de sportieve ontwikkeling van je zoon en zijn vrienden te volgen. Hadden we bij UDI’19 maar meer van zulke ouders.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.