ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen8

Vrouwen Onder 19 naar Noord-Brabant: Uden en Escharen speellocaties

Algemeen

Het Nederlands elftal voor vrouwen onder de 19 jaar speelt in april in Uden en Escharen voor EK-kwalificatie. In de finaleronde neemt het team van KNVB-coach Roos Kwakkenbos het achtereenvolgens op tegen Bulgarije, België en Finland. De winnaar van de groep plaatst zich direct voor het EK.

De wedstrijden van Onder 19 zijn op woensdag 5 april om 18.00 uur tegen Bulgarije, zaterdag 8 april om 16.00 uur tegen België en op dinsdag 11 april om 18.00 uur wordt het EK-kwalificatietoernooi afgesloten tegen Finland. De wedstrijden tegen Bulgarije en Finland worden gespeeld op Sportpark De Kranenhof in Escharen en de wedstrijd tegen België is op Sportpark Parkzicht in Uden.

Vrouwen Onder 19 naar Noord-Brabant: Uden en Escharen speellocaties

Gratis aanwezig zijn?

Ga naar deze pagina, laat je gegevens achter en ontvang jouw ticket gratis in je mailbox. Wil je meerdere tickets ontvangen? Vul dan in hoeveel tickets je wilt ontvangen. Je krijgt elk ticket in een aparte mail toegezonden. De winnaar van de finaleronde plaatst zich voor het EK 2023 dat start op 18 juli in België.

Gratis ticket bestellen

Vrouwen onder 19 spelen om kwalificatie voor EK 2023 in België

In de finaleronde van de A-divisie plaatsen de zeven groepswinnaars zich voor het EK 2023. Organiserend land België doet ook mee aan de EK-kwalificatie, maar is al automatisch geplaatst voor het eindtoernooi. Als zij hun poule winnen gaat hun EK-ticket naar de beste nummer twee, gemeten over alle zeven groepen.

Het EK wordt gehouden van 18 juli tot 30 juli 2023. Meer informatie over de EK-kwalificatie voor Vrouwen onder 19 is te vinden via de website van de UEFA.

Bron tekst en beeld: Onsoranje.nl

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.