ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Weer heerlijk gevoetbald op Sportpark Parkzicht in de Autumn Holland Cup!

Jeugd

Afgelopen weekend was UDI’19 weer gastpark voor de Autumn Holland Cup, een internationaal herfsttoernooi van TvG Sports.  

Met 24 teams werd gestreden om de felbegeerde 1e prijs in een mooi zonnig weekend. Naast een team uit België en twee Euro Japan teams waren er teams van o.a. Sparta Rotterdam, Limburg United, ADO Heemskerk en ook regionale teams zoals Juliana Mill, Achilles Reek, Blauw Geel, RKSV Margriet en UDI’19/CSU.  

Weer heerlijk gevoetbald op Sportpark Parkzicht in de Autumn Holland Cup!

Zaterdag speelden de teams uit de categorie U14/U15 hun poulewedstrijden. Op zondagmiddag werden de finalewedstrijden gespeeld. Voor U10/U11 en U12/U13 werden alle wedstrijden op zondag gespeeld deze keer met in de ochtend de poulewedstrijden en in de middag de finales. 

In de finale U10/U11 was Betrokken Spartaan 1 te sterk voor EU Japan en ook in de finale van U12/U13 ging Betrokken Spartaan er met de winst vandoor en moest Limburg United genoegen nemen met een 2e plaats. In de poule U14/U/15 bleken onze Belgische gasten van Thes Sport de sterksten en pakten zij de beker met de grote oren. De spelers van Thes Sport maakten een waar feest van de prijsuitreiking.  

Weer heerlijk gevoetbald op Sportpark Parkzicht in de Autumn Holland Cup!

Een mooi moment van 1 van onze eigen UDI’19 teams, een mix van JO10-2 en JO10-3 spelers, was wel de strijd om de 7e en 8e plaats tegen Juliana Mill. Penalty’s moesten de doorslag geven en nadat alle spelers een penalty hadden genomen en er nog steeds een gelijke stand was, was de beurt aan de keepers: de UDI’19 keeper maakte het beslissende doelpunt! 

Het was op beide dagen een gezellige drukte op Parkzicht en er heerste een ontspannen sfeer. Dank aan scheidsrechters, organisatie en andere vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt.   

We zien jullie graag terug bij de Autumn Holland Cup 2023! 

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.