ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

G-voetballers scoren, live op ESPN, 6 uit 6!

- G-voetbal

Wat een bijzondere vrijdagavond was dit! Met zes G-voetballers gingen we naar Haaren om daar bij “De wedstrijd van je leven” tussen Nemelaer 7 en FC de Rebellen in de rust penalty’s te nemen. Deze wedstrijd en dus ook onze penalty’s werden live uitgezonden op ESPN.

G-voetballers scoren, live op ESPN, 6 uit 6!

Vanaf de aankomst op het sportpark tot het vertrek werden Krijn, Lars, Mason, Nick, Paul en Thom gevolgd door een cameraman. Als volleerde profvoetballers gaven ze een interview. Nog voor de wedstrijd was er in de kleedkamer van FC de Rebellen een meet and greet. Er werden handtekeningen gescoord van o.a. Royston Drenthe, Theo Janssen, Kika van Es en Luc Nilis.

Nu werd het tijd om de voetbalschoenen aan te doen en aan heel Nederland te laten zien hoe je een goede penalty neemt. FC de Rebellen keeper Nick Hengelman stond onder de lat. Hans Kraaij interviewde elke G-voetballer voor ze de strafschop namen. Dit bracht de spelers niet van de wijs. Zes voetballers, zes penalty’s, live op tv en dan gewoon zes keer scoren! Ronald Koeman kan ons bellen voor tips!

(bron video: ESPN)

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.