ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Geslaagde eerste editie 'UDI'19 1 traint met je mee'

Jeugd

Alweer ruim een week geleden trainden de spelers van het vaandelteam mee met alle O8, O9, O10 en O11 teams. Iedereen verzamelde zich bij het terras waar na een korte uitleg alle teams zich verdeelden over het hoofdveld, veld 1 en veld 6. Alle spelers van het eerste elftal sloten zich aan bij hun groepje en deden actief mee met de trainingen. Links en rechts vlogen de panna's, AKA3000 en de Zidanebewegingen je om de oren. Fantastisch om te zien hoe de spelers van het eerste elftal al echt onderdeel werden van het team.

Zoals aangegeven zullen de jongens voor de winterstop nog eens aansluiten bij een wedstrijd of training, en na de winterstop nog twee keer. De eerste stappen zijn gezet om de jeugd en de senioren met elkaar te verbinden. Als tegenprestatie zou het leuk zijn als de jeugdelftallen ook eens aansluiten bij een thuiswedstrijd om hen te steunen in hun streven om naar de 3e divisie te promoveren. Samen staan we sterk! 💪⚽

Naast iedereen te bedanken voor hun flexibiliteit qua trainingstijden, aanwezigheid, enthousiasme en het helpen bij het opruimen, willen we toch graag nog even apart de groep leerlingen van het Udens College en hun begeleiders bedanken die ter voorbereiding in de stromende regen alle oefeningen hebben uitgezet. Chapeau en ontzettend bedankt! Op naar nog veel mooie momenten dit seizoen!

Met vriendelijke en sportieve groet,

Ruud Kuipers
HJO Onderbouw
UDI'19/CSU

Sfeerimpressie

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.