ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

In Memoriam: Jan Zwinkels

- Algemeen

Afgelopen zaterdag, 25 mei, is op 81 jarige leeftijd overleden Jan Zwinkels. Jan heeft zich in het verleden op allerlei manieren nuttig gemaakt voor onze vereniging. Velen kennen Jan als scheidsrechter of medewerker bij de inzameling van het oud papier. Daarnaast was Jan ook een hele tijd actief als wedstrijdsecretaris en materiaalman. Hij was een man met een groot UDI-hart. Helaas kreeg Jan te maken met de ziekte Parkinson en hierdoor kon hij zijn werkzaamheden bij UDI’19 niet langer voortzetten. Jan heeft lang tijd moedig tegen zijn ziekte gestreden, maar afgelopen zaterdag was het voorbij.

UDI’19 condoleert Johnny en Marcel, de twee zoons van Jan, schoondochter Anita en kleinkinderen Jaimy en Jordy, met het verlies van deze, voor hen, zo bijzondere man.

Indien u afscheid wenst te nemen van Jan kan dat op vrijdag 31 mei in het uitvaartcentrum van DELA aan de Belgenlaan 11 te Uden. U bent daar welkom tussen 18.00 en 18.45 uur. De afscheidsdienst voor Jan vindt daar ook plaats en wel op zaterdag 1 juni om 10.00 uur.

In Memoriam: Jan Zwinkels
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.