ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Informatie Busreis: UDI'19/CSU - DAW Schaijk

- Algemeen - UDI-1

We gaan met maar liefst 4 supportersbussen naar Bekkerveld (Heerlen), voor de KNVB-finale UDI'19/CSU - DAW Schaijk. Dit is mede mogelijk gemaakt door de Supporters Club UDI’19. Om alles in goede banen te laten lopen hieronder wat belangrijke informatie. Graag onderstaande informatie ook doorgeven aan alle personen die zich hebben aangemeld voor de bus.

Informatie en indeling bussen

Bussen vertrekken om 14:30 uur (Let op!! vervroegde vertrektijd ivm verwachte drukte). Zorg ervoor dat je ruim voor de vertrektijd (14:00 – 14:15) bij de bussen bent.

De bussen staan opgesteld in het sportpark. Kom je met de auto, dan kun je deze parkeren op de parkeerplaats bij UDI. Kom je op de fiets, dan kun je deze in de fietsenstalling bij UDI zetten.

Vooraf hebben we iedereen ingedeeld in een bus. Dit om het instappen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bij elke bus staat er iemand die de namen per bus aftekent, zodat we niemand vergeten.

Bekijk de busindelingen

(laatste update: donderdag 9 mei 11:25)

Deze busindeling zal ook voor de terugreis vanuit Bekkerveld gelden, en daar zullen we ook afstrepen zodat we niemand vergeten. Je zit dus in dezelfde bus heen en terug. Geplande vertrek terugreis: +/- 19:15 uur. Verwachte aankomst in Uden: +/- 20:45 uur.

Instappen bus: +/- 14:15 uur
Vertrek vanuit Uden: 14:30 uur !!!
Aanvang wedstrijd: 17:00 uur
Vertrek vanuit Bekkerveld: +/- 19:15 uur
Aankomst in Uden: +/- 20:45 uur

Vergeet niet je UDI-outfit, rood-wit-blauw UDI-shirt aan te doen en neem bellen en toeters mee om de “Tricolores” aan te moedigen, dan maken we er met z’n allen een geweldige happening van.

Eten & drank in de bus

De kantine is rondom de vertrektijd van de bussen gesloten. Vanuit de SCU is er drank (fris/bier) geregeld voor in de bus. Dit dient contant afgerekend te worden, zolang de voorraad strekt. Er mag zelf eten/drinken meegenomen worden. Graag blikjes en plastic flesjes, geen glaswerk! Dit mag niet meegenomen worden naar de wedstrijd en moet in de bus blijven. We gaan ervan uit dat iedereen de bus ook netjes achterlaat.

Wedstrijd

De wedstrijd tussen UDI’19/CSU en DAW zal om 17:00 uur beginnen. Om deze finalewedstrijd in goede banen te laten leiden geldt het reglement van de KNVB: 

  • Bij de ingang van het sportpark staat beveiliging, geregeld door Bekkerveld en de KNVB.
  • Het is niet toegestaan (eigen) drank mee te nemen op het sportpark.
  • Vuurwerk is ten strengste verboden, hierop wordt door de beveiliging gecontroleerd en zal worden ingenomen.
  • Na afloop mag het veld niet betreden worden.
  • Aanwijzingen door de organisatie/beveiliging dienen ten alle tijden opgevolgd te worden!

Feest naafloop in de kantine

Als UDI-1 de KNVB-districtsbeker wint, zal de kantine van UDI’19 geopend zijn om dit samen met de spelers en de staf te vieren. Wij nodigen alle supporters uit om de spelersbus te onthalen op de Parklaan. En vervolgens een klein feestje te bouwen op de bekerwinst.

 

Bij vragen of onduidelijkheden mail naar info@supportersclubudi19.nl

Wil je donderdag (wedstrijddag) nog mee met de bus? 
We hebben nog een paar plekken beschikbaar. VOL = VOL. Neem even telefonisch contact op met een van de bestuursleden van de SCU.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.