ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Stem op UDI’19 bij Rabo ClubSupport

- Algemeen

Ook dit jaar doet UDI’19 mee met Rabo ClupSupport. Je kunt onze vereniging een financieel steuntje in de rug geven door als lid van de Rabobank een stem op ons uit te brengen.

Wat is ons doel? Als voetbalvereniging met circa 1.700 leden hebben we continue behoefte aan goede en voldoende trainingsmaterialen. Om alle leden op een leuke en prettige manier te vermaken met het voetbalspel, zijn materialen nodig. Uw bijdrage helpt hierbij.

Vorig jaar heeft UDI’19 ook meegedaan. Toen ontvingen wij maar liefst € 899,50 voor activiteiten voor de jeugd.
 

Hoe kun jij ons helpen? Vanaf nu kunnen particuliere klanten en leden van de Rabobank (vanaf 12 jaar) hun stem(men) uitbrengen. Dit kan vanaf nu tot en met 26 september! Klanten ontvangen drie stemmen die zij kunnen verdelen over drie verschillende wensen. Leden ontvangen een extra stem en kunnen deze naar eigen wens inzetten. Stemmen kan tot en met 26 september. Dit kan via de Rabo App of via rabobank.nl/clubsupport. Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wensen in vervulling te laten gaan.

Wat is het Rabo ClubSupport? Het ClubSupport van Rabobank ondersteund verenigingen en stichtingen in de gemeente Maashorst. Hiervoor verwachten zij geen tegenprestatie. Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een doel in te dienen. Vervolgens is het aan de klanten en leden van de Rabobank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan het doel.

Dus stem vanaf nu op UDI’19!

Alvast dankjewel voor het stemmen!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.