ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

UDI’19 actief betrokken bij Lokaal Sportakkoord Maashorst

Algemeen

Vorige week was de commissie Sportiviteit en Respect met drie personen vertegenwoordigd tijdens het sportcafé van het Lokaal Sportakkoord Maashorst. Ditmaal stond het thema centraal: Sociaal veilige sport.

Via het Lokaal Sportakkoord spreken partijen uit de sport, maatschappelijke organisaties, bedrijven en de gemeente Maashorst af hoe zij gezamenlijk de sport- en beweegambities willen realiseren.

Sociaal veilige sport is de norm die bij UDI’19 zeer hoog in het vaandel staat, en de commissie Sportiviteit en Respect is nauw betrokken bij dit onderwerp.

Middels een gastspreker en een presentatie door wethouder Van den Broek werden diverse punten onder de aandacht gebracht. Samenvattend blijkt dat UDI’19 al zeer goed bezig is.

Wat wij als vereniging al hebben, staat en functioneert goed. Via de website is UDI’19 op verschillende manieren veilig bereikbaar.

Denk hierbij aan:

Natuurlijk zijn er nog verbeter- en aandachtspunten, maar daar gaan we als vereniging serieus mee aan de slag.

Een sociaal veilige sportomgeving is voor UDI’19 belangrijk, niet alleen voor haar leden maar zeker ook voor bedrijven die graag betrokken willen zijn bij UDI’19. Belangrijk is dat zij hun normen en waarden terug kunnen zien in UDI’19 en haar leden.

Geschreven door: Ton Wijdeven

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.