ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI’19/CSU 1 en G-voetballers voetballen samen; Play Unified op en top!

- UDI-1 - G-voetbal

Wat een prachtige voetbalavond was dat afgelopen donderdag. UDI1 ging samen met alle G-voetballers het veld op, er was een stadionspeaker, veel publiek (waaronder onze voetbalvriend en medeoprichter van het G-voetbal, Parky), en bij elk doelpunt gingen de luchttubes omhoog! Een gezamenlijke warming-up onder leiding van de G-voetballers brak het ijs. Daarna werden alle spelers voorgesteld; even een moment of fame. De wedstrijden (G1-UDI1 en G2-UDI2) waren aantrekkelijk om te zien. De G-voetballers durfden net wat meer dan anders en lieten 200% inzet zien. De UDI1-spelers blonken uit in sportief gedrag en genoten zichtbaar van deze bijzondere voetbalwedstrijd.

UDI’19/CSU 1 en G-voetballers voetballen samen; Play Unified op en top!

In de rust vertelde Jelle dat de Jelle Bertumsbokaal dit jaar naar Thomas gaat. Zijn inzet, zijn sportieve gedrag, de gezelligheid die hij altijd meebrengt, maar ook het feit dat hij zich mede verantwoordelijk voelt voor de jongere G-voetballers, wordt op deze manier gewaardeerd. Er was aandacht voor Cees van Gils, die na 18 jaar en meer dan 260 wedstrijden afscheid nam als scheids van de G-afdeling.

UDI’19/CSU 1 en G-voetballers voetballen samen; Play Unified op en top!

Aan het einde van de avond had de trainer van UDI1, Niels, nog hele mooie woorden voor de 2 G-teams. Hij benoemde drie kernkwaliteiten die hij deze avond had gezien: het enorme spelplezier, het doorzettingsvermogen (niet opgeven als het even niet lukt) en de hele goede samenwerking binnen het team waarbij gebruik wordt gemaakt van ieders kwaliteit. Hij wenste de G-afdeling veel succes op de Special Olympics in Tilburg.

Bekijk alle foto's
 

Dank aan Jeroen Engelen voor het maken van de foto's.

 

#playunified

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.