ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4
UDI19
CSU

Voorbeschouwing UDI’19/CSU gaat voor winst tegen UNITAS’30

UDI-1

Zondag staat officieel de laatste wedstrijd van de tweede periode op het programma. Niet voor UDI’19/CSU, zij moeten de eerder afgelaste wedstrijd tegen sv Venray nog inhalen, ook de wedstrijden Dongen-HVCH en EVV Echt-Best Vooruit moeten voor deze periode nog gespeeld worden. Al deze drie wedstrijden staan gepland voor het weekeinde van 9/10 maart 2024. Koploper in de tweede periode is Halsteren met 21 punten, winst zondag tegen HVCH dan is de ploeg van trainer Erwin de Nijs verzekerd van de 2e periodetitel.

Door: Fons Boekelder

Unitas’30

De tegenstander van vandaag Unitas’30 speelt hier geen enkele rol meer in. Zij hebben hele andere zorgen, dat is handhaving in de Vierde Divisie C te bewerkstelligen. De gasten uit Etten-Leur bezetten momenteel de voorlaatste plaats op de ranglijst en dat betekent aan het einde van het seizoen rechtstreekse degradatie naar de 1e klasse. Maar zover is het voor de ploeg van trainer Juliën van Vugt die na vier succesvolle jaren de club gaat verlaten nog lang niet. Zondag jl. moest de ploeg uit Etten-Leur in de thuiswedstrijd tegen Wittenhorst de punten aan de bezoekers laten, zij wonnen met 1-3. Ook zondag a.s. tegen UDI’19/CSU op sportpark “Parkzicht” lijkt mij dat voor de ploeg van trainer Juliën van Vugt een te zware taak om het team van Niels van Casteren te verslaan. Toch zal zijn ploeg in de derde periode met nog tien wedstrijden te gaan echt punten moeten pakken zodat hij zijn indrukwekkende carrière op een mooie manier kan afsluiten. Wij wensen onze gasten in de derde periode dan ook alle succes toe!

UDI’19/CSU

De heenwedstrijd eindigde voor de “Tricolores” in de grootste overwinning van het seizoen. Toch ging het de eerste speelhelft moeizaam en was het qua veldspel niet best wat ze lieten zien. Tien minuten voor het rustsignaal was Raoul Oomen met zijn omhaal dicht bij de openingstreffer van de wedstrijd. Helaas ziet hij zijn omhaal maar rakelings over het doel verdwijnen en ging men met een blanco stand rusten. Na  de theepauze een herboren UDI’19/CSU met aanvallend en flitsend voetbal. Na een uur spelen komt het eerste doelpunt van de middag op naam van Jan van de Haterd:  0-1.Jordy Huybers tekende een kwartier voor tijd voor de: 0-2. Niet veel later was het Simon Cuppen die de 0-3 op het scorebord bracht. In de slotfase bepaalde Joep Offermans de eindstand op:0-4. Na afloop een leuke reactie van trainer Juliën van Vugt, “Met dit soort ploegen moeten wij ons niet willen meten. UDI’19/CSU is misschien wel de beste ploeg in deze klasse”. Dat was eind september en zie de situatie nu, men is afgezakt naar een zesde plaats en spelen momenteel in de strijd om de titel en in de tweede periode geen rol van betekenis. In Haaren kwam men zondag jl. tegen een mogelijke degradatiekandidaat vv Nemelaer niet verder dan een teleurstellend  0-0 gelijkspel, dat voelde als een nederlaag. Ook zondag a.s. staan er weer enkele cruciale wedstrijden op het programma met als uitschieter de wedstrijd om de koppositie tussen vv Goes en vv Dongen. Wij gaan dat allemaal volgen door teletekstpagina 895 te raadplegen.

Toekomstmuziek

Misschien kan een derde periodetitel of een derde positie op de eindrangschikking het seizoen voor UDI’19/CSU nog redden, maar dat is toekomstmuziek. Laat ik niet te ver op de zaken vooruitlopen en de wedstrijden één voor één bekijken en maar kijken waar het schip zal stranden. Mede door het feit dat in de Vierde Divisie C de strijd om de titel nog lang niet beslist is staan er in de resterende tien wedstrijden nog heel wat cruciale wedstrijden op het programma waarbij nog van alles mogelijk is. Wordt ongetwijfeld vervolgd hoe de ontknoping eind mei 2024 zal verlopen.  

Voorspelling

Wat gaat het worden aanstaande zondagmiddag op “Parkzicht”? Spannend wordt het zeker. De club uit Etten-Leur die een vijftiende plaats bezetten heeft met negenenveertig doelpunten tegen de meest gepasseerde defensie in de Vierde Divisie C. Om niet verder achterop te geraken op de top drie is een goed resultaat voor de “Tricolores” bittere noodzaak. Gelet op de huidige stand en de heenwedstrijd nog in het achterhoofd denk ik dat dat drie punten zondagmiddag in Uden zullen blijven.

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. N.A. Ooms en wordt geassisteerd door Mevr. A.M. de Haan en Dhr. R.M.C. van Rijsbergen.

Mannen heel veel succes !!!   Supporters laat je massaal horen !!!

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.