ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Drie jaar verder met BETER BED

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Schijndel tekende de heer Sanders, algemeen directeur van Beter Bed, in aanwezigheid van Bestuur en STAVU de hernieuwde overeenkomst waarin Beter Bed zich wederom voor de komende drie jaar zich aan UDI’19 verbindt. UDI mag best trots zijn dat Beter Bed, een gerenommeerd Udens bedrijf voor de derde maal ervoor gekozen heeft het hoofdsponsorschap bij onze vereniging te continueren.

't woord van de heer Salome voorzitter UDI'19/Beter Bed
Onze voorzitter, Henk Salome, benadrukte dat ook in zijn welkomswoord.
“De benaming  UDI'19/Beter Bed is sedert de start van de sponsorovereenkomst een unieke combinatie gebleken, dat zich niet beperkt tot de regio maar waar in geheel Nederland met waardering over gesproken wordt. Wij hopen, dat wij deze combinatie zich in lengte der dagen in wederzijds belang voort gezet mag worden.  Aan de boarding van onze bestuurskamer is aangebracht het bord met de volgende tekst:’ Beter Bed 10 jaar hoofdsponsor UDI’19’  Wij spreken tevens de wens en onze hoop uit dat over drie jaar de letters ’N O G’ toegevoegd kunnen worden.  ‘Beter Bed nog 10 jaar Hoofdsponsor UDI'19’ “.

't woord van de heer Van der Putten voorzitter STAVU
De heer Leo van der Putten, voorzitter van de STAVU, en tevens mede-verantwoordelijk voor continuering van de overeenkomst sprak in zijn dankwoord ook over de geweldige samenwerking. Tevens maakte hij van de gelegenheid gebruik te vermelden dat Uden trots mag zijn op zo’n vereniging en dat het bedrijfsleven blij mag zijn voor de geweldige uitstraling die UDI al jaren ‘in den vreemde’ heeft. Hij benadrukte dat het voor Udense bedrijven van groot belang is dat UDI het goed doet. Daar doet u als bedrijf ook uw voordeel mee. 

't woord van de heer Sanders directeur Beter Bed
De heer Sanders gaf in zijn woord aan dat de verbondenheid van UDI’19 met Beter Bed al begint op het parkeerterrein. Bijna altijd staat daar wel een auto met het logo van Betere Bed erop. Dat betekent onder meer dat ook zijn medewerkers gebruik maken van de faciliteiten die UDI’19 zijn leden biedt. Dat was ook in 1998 de drijfveer om UDI’19 te steunen. Veel mensen ontlenen veel plezier aan het spelletje. UDI’19 zorgt ervoor dat hun leden dat spelletje op het veld konden en kunnen uitvoeren. Daarnaast bezit UDI’19 een stabiele organisatie met een geweldige uitstraling, waarbij prestatie geen ‘vies’ woord is. Het streven om in de top van het amateurvoetbal te kunnen blijven meedoen is een goed streven waarbij Beter Bed graag haar steentje in de vorm van sponsoring wil bijdragen.

‘Teamgeest’ is daarbij nodig. Deze winnende formule past bij zowel Beter Bed als bij UDI’19. “Samen zijn we sterker dan alleen’ en “het geheel is meer dan de delen”. Deze ingrediënten hebben geleid tot een gezond bedrijf en bij UDI tot een gezonde vereniging.

‘Zoals Philips is voor PSV zo moet Beter Bed zijn voor UDI’19’. ‘Een echt Udens bedrijf voor een echte Udense vereniging met landelijk uitstraling. Een stabiele factor binnen de Udense samenleving die steun vanuit het bedrijfsleven verdient om ook voor de toekomst UDI te laten zijn wat het nu is.’

Toost
Na alle uitgesproken lovende woorden met al dan niet verborgen boodschappen namen de heren Sanders, v.d.Putten en v.d. Meer plaats achter de tafel om de sponsorovereenkomst te ondertekenen. Na ondertekening werd het glas geheven en de wens uitgesproken dat de prettige samenwerking ook de komende drie jaar gecontinueerd mag blijven.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.