ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen7
UDI19
CSU

In Memoriam

IN MEMORIAM

Op 28 april 2005 overleed ons gewaardeerde lid

Peter Cupédo

op 35-jarige leeftijd.
 
Peter was als lid zeer betrokken bij zijn vereniging. Zover als zijn ziekte hem dat toe liet was hij actief als jeugdleider, als scheidsrechter en bemande het wedstrijdsecretariaat. 
We wensen zijn nabestaanden alle kracht om dit verlies een plaats te kunnen geven.
Bestuur en leden UDI '19 / Beter Bed

IN MEMORIAM

Op vrijdag 11 februari jl. overleed na een ziekbed ons trouwe lid 
Harrie Nolle 
Harrie was, naast supporter van UDI '19, ook jarenlang actief als een medewerker die zich nooit op de voorgrond wilde plaatsen en een vaste groep vrienden en bekenden om zich heen kende. Wij wensen zijn kinderen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. 
Bestuur en leden UDI '19 / Beter Bed

IN MEMORIAM

Na een kort ziekbed overleed op dinsdag 1 februari 2005 ons lid

André van Zutven

André was actief voetballer en jarenlang supporter van het eerste team. Daarnaast heeft hij de vereniging ondersteund als materiaalman.

We hopen dat zijn familieleden de kracht mogen vinden om dit verlies een plaats te kunnen geven.

Bestuur en leden van rksv UDI'19/Beter Bed

IN MEMORIAM 

BEN VERWIJST

Na een kort ziekbed is dinsdagmiddag (16/11), op veel te jonge leeftijd, Ben Verwijst overleden. Hij overleed op 46-jarige leeftijd in ziekenhuis Bernhoven in Veghel. Ben Verwijst was als sportverslaggever vele jaren verbonden aan het Udens Weekblad. Hij kende de Udense sportvereni- gingen in Uden van binnen en van buiten en was hier ook een graag geziene gast.
Bij UDI’19, waar hij de laatste jaren bijna wekelijks als verslaggever aanwezig was, bekleedde hij diverse functies waaronder die van jeugdvoorzitter. De laatste jaren hield Ben zich vooral met sport bezig. Naast UDI’19 en andere Udense verenigingen volgde hij op de voet. Met het overlijden van Ben Verwijst verliest Uden een warme, hartelijke en markante persoonlijkheid. Wij wensen Rianne, Joyce, Tom en de andere familieleden van Ben Verwijst veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

IN MEMORIAM

Op donderdag 28 oktober jongstleden overleed ons lid
Henk Kremers
Henk was in het verleden onder meer als scheidsrechter en leider van UDI 5 actief voor onze vereniging en was trouw supporter van het eerste team. Wij wensen de nabestaanden van Henk veel kracht toe bij de verwerking van dit grote verlies.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.