ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Kerstzaalvoetbal UDI jeugd

Het jaarlijkse UDI-zaalvoetbal in de Stigt en de Wervel is tot nu toe goed verlopen. Het niveau was aangenaam om naar te kijken en wat vooral opviel was het respect naar elkaar en naar de scheidsrechter tijdens en na de wedstrijden. Een prima voorbeeld daarvan was de dag dat de A-junioren en het G-voetbal gezamenlijk hun toernooien speelde.

De aanmoedigingen vanaf de tribunes voor de sterren van het G-voetbal waren massaal. De G-voetballers (inclusief onze gasten van RKKSV uit Kruisstraat) hebben echt genoten!
Het enige minput was dat er wederom mensen zich opgegeven hadden en niet zijn komen opdagen. Jammer!! Vooral bij de groep van de lagere D-pupillen bleven ondanks diverse publicaties over de doorgevoerde wijziging van speeldag in het clubhuis, Voorzet, Udens Weekblad en teletekst relatief veel spelers weg. De start was hier in eerste instantie dan ook wat stroef maar na een herverdeling van de teams en overschakeling op het reservespeelschema hebben ook zij een leuk toernooi kunnen spelen. 
Op woensdag 5 januari was de sporthal de Stigt het decor voor de de B-groep welke als laatste groep nog aan de beurt was. 

Op 22 januari tenslotte kwam het tot het treffen van de mensen die het zo goed weten langs de kant, nader te noemen “de medewerkers”. De avond was voetballend gevuld van zes tot half elf daarna was het tijd voor wat napraten. Er waren in totaal 5 teams in plaats van geplande 6 door diverse onaangekondigde afmeldingen. Het competitieverloop was spannend en vergde veel van de conditie van de spelers. Deze inzet leverde in ieder geval de pechvogel van de avond op.
Dick v.d. Zanden viel verkeerd en was jammer genoeg niet in staat om verder te voetballen. Wel werd deze avond duidelijk dat de jeugd goede leermeesters heeft.
Dank aan al die mensen die zich deze dagen hebben ingezet om de jeugd een fijne dag te bezorgen. Hoewel de feestdagen dit jaar relatief ongunstig vielen voor het werven van medewerkers is het toch goed gelukt de bezetting compleet te krijgen mede dankzij de grote inzet van de A-, & B-jeugd en enkele meisjes uit de meisjesgroep.

Zonder de inzet van velen kan zo'n zaalvoetbaltoernooi niet slagen en kunnen dan ook spreken van een zeer geslaagd kerstzaalvoetbaltoernooi 2004-2005. 

De KNA

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.