ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Prins Porcellus XL: Theo Daanen

Tijdens de eerste zittingsavond van de Knoerissen (vrijdag 14/1) is Theo Daanen onthuld als Prins Porcellus XL. Even verrassend als spectaculair, zo was de onthulling van de kersverse Udense Carnavalsprins!

Theo is 53 jaar geleden net niet in Uden geboren, maar in Hapert waar hij als half-jarige al naar Uden verhuisde. Als zoon van ‘Politie Daanen’ groeide hij op en trouwde met Margo Brouwers, dochter van Willy Brouwers die zijn muzikale sporen in Uden wel heeft verdiend. Samen hebben ze twee kinderen; ‘onze Guus en ons Eef’.

Theo is werkzaam als coördinator op het Udens College waar hij ook les lichamelijke opvoeding heeft gegeven. Velen zullen ‘Porcellus’ dus als zodanig wel kennen. In 1968 was hij een van de eerste leden van voetbalclub D.O.B. (Dirk’s Oranjeboom Boys). In 1982 bedachten enkele leden dat het wel wat was om een dweilorkest op te richten; D.O.B. (Drinke of Bloaze). Theo blies zijn deuntje wel mee! De DOB Band stond in december nog garant voor twee succesvolle oudejaarsconferences waar de kersverse Prins een prominente rol vervulde.

Theo is bij onze vereniging een gewaardeerd bestuurslid en heeft de functie van manager commerciële zaken, hiernaast tennist hij bij tennisvereniging Volkel. Wij zijn dan ook trots en verheugd dat er weer 'n UDI-lid als Udense Prins Porcellus is uitverkoren, wij wensen Theo, Margot, Guus en Eefje een fijne en plezierige carnaval 2005 toe.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.