ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

UDI Kerstborrel een swingend voetbalfeest

UDI beleefde zondag 19 december haar tweede editie van de kerstborrel. De kerstman was uiteraard ook van de partij. Santa Claus hield een kleurwedstrijd voor de kinderen en de strijd om het mooiste gezongen kerstlied leverde vele nieuwe klassiekers op. Dit bracht de stemming er al goed in. Even later reikte Cees Rokven de "herbstmeister" prijzen uit (daarover elders meer informatie). De Rolling stones Coverband Sticky Fingers zette het Clubhuis in vuur en vlam. Met het spetterende openingsnummer "Start me up" werd een swingend voetbalfeest ingezet.

Herbstmeister met de minste punten

Zoals altijd en elk jaar kun je niet elke wedstrijd winnen en dat betekent dat er ook een paar teams zijn die dit jaar helaas niet bovenin mee kunnen draaien. Maar wie weet gaat het in 2005 wel allemaal anders. Om dit te ondersteunen verdient het  team met de minste punten toch een duwtje in de goede richting. Op naar meer punten en evenveel of zelfs nog meer plezier! Het team met de minste punten is overigens wel 1 van de elftallen zonder een enkele gele of rode kaart, fair play staat dus bij dit team ook zeer hoog in het vaandel!
Gem. 0,400  met 4 punten in 10 wedstrijden en o.l.v.
Theo van Geene = UDI 14

Herbstmeister Fair Play
Sportiviteit is zoals gezegd ook binnen onze vereniging heel erg belangrijk. Daarom is het mooi om te vermelden dat er bij de senioren nog 3 elftallen zijn zonder een enkele gele of rode kaart,  daar wordt nog eens het goede voorbeeld gegeven! Naast het eerder vernoemde UDI 14 zijn is ook DA1 zonder een enkele kaart gebleven. Maar toch kan er maar 1 team met de Herbstmeisters Fair Play trofee naar huis gaan en dat is:
Kaartloos in 9 wedstrijden en o.l.v. Harald v.d. Nieuwenhof = UDI 10

Herbstmeister met de minste tegendoelpunten
Om te winnen zul je moeten scoren maar ook het voorkomen van tegendoelpunten is heel belangrijk. Scoren is een vak maar verdedigen is een kunst. Normaal gesproken wordt vooral de doelpuntenmaker in het zonnetje gezet maar daarom nu ook een prijs voor het team met de minste tegendoelpunten:
Op de derde plaats: UDI 11 met 14 doelpunten in 12 wedstrijden
Op de tweede plaats: UDI 12 met 13 tegendoelpunten in 12 wedstrijden
Winnaar: En de winnaar met maar 10 doelpunten tegen in 12 wedstrijden. Al drie jaar op rij kampioen en nu ook een eerste Herbstmeistertitel: UDI 2

Herbsmeister Topscorer
Zoals eerder gezegd is verdedigen belangrijk maar zonder dat er gescoord wordt kan er niet gewonnen worden. Voetbal blijft een teamsport maar er is altijd 1 klassement dat vooral voor iedere aanvaller interessant blijft: het topscorerklassement. Elk team heeft zijn topscorer maar nu is er ook een klassement opgesteld voor de gehele seniorenafdeling. Uit de statistieken is is bekend geworden welke drie topscorers de scherpste waren:

 

Derde plaats: Rob Groenemans (UDI 15) met 14 doelpunten
Tweede plaats:  Jan Dera (UDI 11)  met 17 doelpunten
Winnaar:  Desirée van Thiel (UDI DA1)  met maar liefst 22 doelpunten!

 

Herbstmeister UDI’19 2004
De laatste uitreiking is misschien wel meteen de allerbelangrijkste. Elk team speelt haar eigen competitie op haar eigen niveau maar mede daarom is het nu eens interessant om een klassement op te stellen voor alle seniorenelftallen om zo tot een echte Herbstmeister 2004 te komen. Nadat vorig jaar de 1ste Herbstmeistertitel ging naar UDI 6 is de nieuwe top 3 bekend:
Op de 3de plaats:
Met een gem. van 2,333pnt. per wedstrijd,
o.l.v. Robert van Gendt  = UDI 7
Op de 2de plaats:
Met een gem. van 2,416 pnt. per wedstrijd,
o.l.v. John van Geffen= UDI 12 
WINNAAR:
Met een gem. van liefst 2,500pnt. per wedstrijd,
o.l.v. Mari vd Heijden = DA1

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.